Supersonic Nural: Το πιο έξυπνο πιστολάκι μαλλιών της Dyson για πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής και υγιή μαλλιά

Ο James Dyson παρουσίασε το πιστολάκι μαλλιών Supersonic Nural™ που είναι το πιο έξυπνο πιστολάκι μαλλιών με νέα τεχνολογία αισθητήρων κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου λανσαρίσματος στη Σεούλ, της Νότιας Κορέας.
Όπως ανέφερε ο James Dyson Founder and Chief Engineer «Αν είστε σε θέση να περιορίσετε τη θερμική βλάβη, μπορείτε να έχετε ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής- και πιο υγιή μαλλιά. Το νέο μας Supersonic NuralTM διαθέτει flight sensor, ο οποίος αναγνωρίζει το κεφάλι σας και μειώνει τη θερμότητα καθώς πλησιάζει τα μαλλιά σας, αποτρέποντας τη θερμική βλάβη τόσο στο τριχωτό της κεφαλής όσο και στα μαλλιά σας. Η καινοτομία προκύπτει μόνο από την επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη. Η εμμονή μας να κατανοήσουμε πραγματικά τη ρίζα του προβλήματος συνεχίζεται, καθώς δημιουργούμε μερικά από τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια μαλλιών στον κόσμο».

Το πιο πρόσφατο εργαλείο styling της Dyson είναι εξοπλισμένο με μια νέα λειτουργία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής, η οποία χρησιμοποιεί ένα δίκτυο αισθητήρων Nural™ που μειώνει αυτόματα τη θερμότητα καθώς πλησιάζει το κεφάλι σας και βοηθάει στην προστασία του τριχωτού της κεφαλής σας από ζημιά που μπορεί να προκληθεί από υπερβολική θερμότητα. Οι αισθητήρες βελτιώνουν επίσης την εμπειρία styling, ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών και αποτρέπουν τη ζημιά από τη θερμότητα.