Το DB.one μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης

Το DB.one απευθύνεται στους λάτρεις του ποιοτικού κρέατος, που έχουν την τιμητική τους για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Το αγαπημένο steakhouse της Γλυφάδας προσκαλεί το κοινό στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία σε ένα ιδιαίτερο και cozy περιβάλλον. Ειδικά για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης το DB.one υποδέχεται το κοινό από νωρίς με δυο μοναδικά happenings, που θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη. Από τις 13:30 έως τις 16:30 το εστιατόριο θα προσφέρει live performance με σαξόφωνο ενώ από τις 20:00 και μετά θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση των πελατών με ελληνικές μουσικές επιλογές.

Ο σεφ Ulash Tunc υπογράφει το μενού, που περιλαμβάνει κοπές κρεάτων υψηλής ποιότητας για ζουμερές απολαύσεις που οδηγούν σε νέα γαστρονομικά μονοπάτια, και υπόσχονται να ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στις επιλογές που πρωταγωνιστούν λόγω της ημέρας ξεχωρίζουν τα: Striploin Black Angus και Wagyu, Tenderloin Black Angus και Wagyu, Ribeye Angus και Wagyu, Tomahawk Black Angus, Τ-BONE καθώς και το DB. Special με καυτό βούτυρο. Το DB. Special είναι μοσχαρίσιο φιλέτο tandelroin που συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του βουτύρου και συνοδεύεται με χειροποίητο ψωμί.

Αγαπημένη επιλογή αποτελούν και τα signature burgers που σερβίρονται ζουμερά συνοδευόμενα από τραγανές τηγανιτές πατάτες.

Στο DB.one η γεύση συναντά την αρτιότητα και η εορταστική ατμόσφαιρα της Τσικνοπέμπτης τη ζεστασιά και τη λαμπερή διάθεση.