To trend “Texas Hair” & Tips για να μακραίνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας

Έχετε ακούσει για το trend #ΤexasHair;

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να έχουν ένα πιο country style, σας προτείνουμε το νέο trend που είναι εμπνευσμένο από τα cowgirls και θέλει να μας δώσει μια αίσθηση ’80s με τις μεγάλες εντυπωσιακές μπούκλες. Πρόκειται για ένα update του blowdry της δεκαετίας του ’90. Tώρα ο όγκος γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής και το αποτέλεσμα αποπνέει ανεμελιά και θηλυκότητα.

Και ποια άλλη θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει καλύτερα αυτό το look από την Beyoncé… Mε αφορμή την κυκλοφορία των δυο νέων τραγουδιών της Texas Hold΄em και 16 Carriages σε country ήχους και τη νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών Cécred, πολλές θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Beyoncé για μακριά, πλούσια και με όγκο μαλλιά…

Πάμε να δώσουμε και μερικά tips για μακριά και υγιή μαλλιά

Tip 1
Μπορεί να μην το πιστεύατε όταν σας το έλεγαν παλιά, κι όμως το συχνό κούρεμα θα μας βοηθήσει να μακρύνουν τα μαλλιά μας γρηγορότερα και να είναι πάντα λαμπερά και υγιή.

Tip 2
To μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με έλαια (δαφνέλαιο, καστορέλαιο) κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και υγιή.

Tip 3
Προσέξτε ποια βούρτσα θα χρησιμοποιήσετε, είναι η Νο 1 αιτία για το σπάσιμο της τρίχας. Eπίσης, έχει αποδειχτεί ότι είναι προτιμότερο να βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας στεγνά έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή της εσωτερικής δομής της τρίχας.

Tip 4
Αυξήστε τις ποσότητες πρωτεΐνης που καταναλώνετε. Οι θύλακες αποτελούνται από πρωτεΐνες, οπότε προσθέστε στη διατροφή σας κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, όσπρια, φρούτα, λιπαρά ψάρια, γαλακτοκομικά και ξηρούς καρπούς. Σύμφωνα με τους δερματολόγους είναι οι καλύτερες τροφές για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας.

Ήξερες ότι…
Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, ήταν κομμώτρια και η διάσημη τραγουδίστρια μεγάλωσε μέσα στο κομμωτήριο της μητέρας της, γεγονός που άσκησε μεγάλη επιρροή σε εκείνη. Το “Headliners Hair Salon”, που διατηρούσε η Tina Knowles, βρισκόταν στο Χιούστον του Τέξας και εκεί η Beyoncé έπιασε την πρώτη της δουλειά.