4 απλά διατροφικά tips που θα σου χαρίσουν καλύτερη υγεία!

Θέλεις να βελτιώσεις από σήμερα τη διατροφή σου και δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις; Αυτά τα 4 διατροφικά tips, θα σου λύσουν τα χέρια και θα σου χαρίσουν από σήμερα κιόλας, καλύτερη υγεία!

Λαχανικά
Συνόδευσε τα κυρίως γεύματά σου (μεσημεριανό-βραδινό) με μια μεγάλη σαλάτα εποχής! Τα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πολύ χαμηλά σε θερμίδες! Πρόσθεσε στη σαλάτα σου μια κουταλιά της σούπας φρέσκο ελαιόλαδο!

Φρούτα
Κατανάλωσε 2-3 φρέσκα φρούτα εποχής καθημερινά! Πρόσθεσέ τα είτε στο πρωινό σου είτε σαν σνακ. Το μεγάλο πλεονέκτημα των φρούτων είναι ότι μπορείς να τα καταναλώσεις οπουδήποτε, θα σε γεμίσουν βιταμίνες, ενέργεια χωρίς να σε επιβαρύνουν θερμιδικά!Ταυτόχρονα θα μειώσουν την επιθυμία σου για γλυκό…

Νερό
Ενυδατώσου επαρκώς, θέσε ως στόχο τα 6-8 ποτήρια νερό ημερησίως ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες! Προσπάθησε να πίνεις ένα ποτήρι νερό ανά 2 ώρες…

Τελευταίο γεύμα 3-4 ώρες πριν κοιμηθείς
Δεν είναι μόνο θερμιδικό το θέμα, το να φας νωρίτερα το βραδινό σου γεύμα θα σε γλιτώσει από δυσπεψία, φουσκώματα, παλινδρομήση και θα βελτιώσει και την ποιότητα του ύπνου σου!

Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα, προσάρμοσε τα παραπάνω tips στη διατροφή σου και γίνε από σήμερα πιο fit και υγιής!