Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ 10 χρόνια γιορτή – 10 χρόνια ποδήλατο

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει και δέκα ολόκληρα κεράκια να σβήσει! Και μας καλεί όλους να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!

Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί́ με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης, αλλά και αστικής μετακίνησης.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου
Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.
Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική́ υποβοήθηση, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τα ανακαλύψουν αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Test-Rides
Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ποδήλατα, να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της αγοράς από διαφορετικές κατηγορίες και τιμές και να κάνουν συγκρίσεις. Οι δοκιμές θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε όλη τη διάρκεια του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.
Περισσότερα εδώ.

Vintage Bikes
Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κάποιος την ιστορία του ποδηλάτου, είναι φυσικά μέσα από τα παλιά ποδήλατα! Στο περίπτερο του Mario Volante μπορείτε όχι μόνο να θαυμάσετε μερικά από τα πιο ιστορικά μοντέλα ποδηλάτων, άλλων εποχών αλλά και να δοκιμάσετε κάποια αυτά. Φυσικά στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.
Περισσότερα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ πατήστε εδώ.