DB.one: 1 χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για το premium steak house της Γλυφάδας

Το DB.one, το αγαπημένο premium steak house της Γλυφάδας, ετοιμάζεται να γιορτάσει την πρώτη του επέτειο, το Σάββατο 20 Απριλίου, προσκαλώντας το κοινό στο απόλυτο γαστρονομικό event.

Με μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, καινούριες εμπειρίες και μοναδικές δημιουργικές απολαύσεις, το DB.one προετοιμάζεται να γιορτάσει με μοναδικά μουσικά happenings. Το εορταστικό event θα ανοίξει στις 19:15 ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Κώστας Μηλιωτάκης, που θα ταξιδέψει το κοινό με τις νότες της άρπας ενώ στη συνέχεια ο σαξοφωνίστας Σπύρος Μουρελάτος θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τις μουσικές επιλογές του dee jay John Coes.

Οι steak lovers που θα επιλέξουν το DB.one για την έξοδο του Σαββάτου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του σεφ του εστιατορίου Ulash Tunc.

Το DB.one δεσμεύεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη μέσα από τις ποιοτικές πρώτες ύλες, τα εκλεκτά πιάτα και την cozy ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζει.