Έρχονται τα πρώτα Καλλιστεία Τεχνητής Νοημοσύνης!

Θέλεις να γίνεις η Miss AI; Τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης είναι γεγονός!

Ο διαγωνισμός θέλει να “παντρέψει” την αύρα των παραδοσιακών καλλιστείων με την ΑΙ και συγκεκριμένα με τους δημιουργούς της. Στον διαγωνισμό “Μiss AI” oι συμμετέχουσες πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου δημιουργημένες μέσω της τεχνητής νοημοσύνης φυσικά.

Ποια θα είναι τα κριτήρια

Οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν από την επιτροπή με κριτήριο την ομορφιά τους αλλά και την τεχνολογία, όπως επίσης την επιρροή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Θα αξιολογηθεί η χρήση των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία ψηφιακών έργων τέχνης. Εδώ έχει σημασία η λεπτομέρεια αλλά και η δημιουργικότητα. Κι αν νομίζατε ότι θα παραλειφθεί το σκέλος των ερωτήσεων που πολλές φορές ήταν “αμήχανο”, κάνετε λάθος! Οι διαγωνιζόμενες θα απαντήσουν σε ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής!

Ποια είναι η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τέσσερα μέλη. Τα δύο έχουν δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη και είναι η Aitana Lopez και η Emily Pellegrini οι οποίες έχουν σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα άλλα δύο μέλη είναι άνθρωποι.

…Τι κερδίζω;

Η νικήτρια του διαγωνισμού “Miss AI” θα λάβει χρηματικό έπαθλο 5.000 δολαρίων, προώθηση στην πλατφόρμα Fanvue, ένα πρόγραμμα καθοδήγησης αξίας 3.000 δολαρίων και υποστήριξη δημοσίων σχέσεων αξίας άνω των 5.000 δολαρίων! Δεν είναι και λίγα!

Η αναπληρωματική θα λάβει 5.000 δολάρια, δωρεάν πρόσβαση σε ένα μάθημα Imagine Education αξίας 500 δολαρίων και υποστήριξη δημοσίων σχέσεων αξίας άνω των 2.500 δολαρίων. Εκείνη που θα βρεθεί στην τρίτη θέση θα λάβει 2.000 δολάρια, μια δωρεάν συμβουλευτική κλήση με την Imagine Education αξίας 500 δολαρίων και ένα διαφημιστικό πακέτο 500 δολαρίων από την Fanvue. Ακόμη, υποστήριξη δημοσίων σχέσεων αξίας άνω των 1.000 δολαρίων.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 10 Μαΐου. Θα γίνει μάλιστα και online τελετή απονομής των βραβείων. Πώς σου φαίνεται;