Για μαλλιά με taftότητα

Θέλεις να έχεις πάντα τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών σου; Θέλεις μαλλιά που ξεχωρίζουν
για το μοναδικό τους στιλ; Η νέα Taft είναι εδώ για σένα!

Η Τaft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, είναι ο σύμμαχος στον έλεγχο των μαλλιών μας απέναντι στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Με συνολικά 10 νέες Λακ και Αφρούς Μαλλιών και 7 ανανεωμένους Gels με vegan-friendly φόρμουλες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, η νέα Taft θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον εαυτό σου με στιλ και αυτοπεποίθηση!

For every you…
Δημιούργησε πρωτότυπα χτενίσματα που μαγνητίζουν το βλέμμα και αντανακλούν την πολυδιάστατη προσωπικότητά σου. Οι νέες λακ μαλλιών της Taft προσφέρουν τέλειο κράτημα, όγκο, χαρίζουν λάμψη και απαλότητα και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών.

Το HaptIQ κάνει τη διαφορά
Χάρη στο καινοτόμο σύστημα HaptIQ, που υπάρχει σε όλα τα sprays μαλλιών της Taft, τώρα έχεις ταυτόχρονα επανόρθωση, προστασία και δύναμη! Το σύστημα HaptIQ διεισδύει
στο εσωτερικό της τρίχας και δημιουργεί μικρό-δεσμούς που βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών, φτάνοντας τελικά έως το εξωτερικό της τρίχας και προστατεύοντάς την από
μελλοντικές φθορές.

Η Taft κυκλοφορεί επίσης νέους αφρούς μαλλιών. Είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους
μαλλιών, ώστε να καλύπτουν την κάθε ανάγκη ξεχωριστά, ενώ προσφέρουν όγκο, απαλότητα, κράτημα, λάμψη και τέλειες δυνατές μπούκλες.
Όσο για τα gel και κρέμες τώρα έρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ με νέα φόρμουλα
και πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία.

Οι νέες φόρμουλες στα gels της Taft είναι εμπλουτισμένες με πανθενόλη, που είναι γνωστή για τις υψηλά θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες.

Think green!
Taft σημαίνει βιωσιμότητα! Kαι τώρα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον αλλάζοντας τις συσκευασίες των gels της, ώστε να είναι ευκολότερη η ανακύκλωσή τους και να χρησιμοποιείται λιγότερο πλαστικό.
Επιπλέον, πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων αναγράφεται η πιστοποίηση από την PETA, αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό των συστατικών που χρησιμοποιεί η Taft είναι φυσικής προέλευσης. Ακόμη, οι νέες φόρμουλες που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνη ούτε αλκοόλη!

Τaftίσου ελεύθερα!
Εσύ με ποια προϊόντα Taftίζεσαι περισσότερο; Από την κλασική και αγαπημένη Schwarzkopf Taft Ultimate ως την Schwarzkopf Taft Power Cashmere, που κάνει το «μαλλιά από μετάξι» πράξη… σίγουρα κάποιo φτιάχτηκε για σένα!

Say Yes!
Θέλεις να γίνεις μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του Schwarzkopf;
Είναι απλό! Δημιούργησε και εσύ τη δική σου For Every You Σιλουέτα με το φίλτρο “SK Silhouette” που θα βρεις στο Instagram, Facebook & Tiktok και γίνε μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του Schwarzkopf.

Time to shine!
Κάντο όπως η Alli
H διάσημη τραγουδίστρια και στιχουργός Alli Neumann καταφέρνει πάντα να εκφράζει
πώς νιώθει – είτε στην καθημερινότητά της είτε δημόσια ως τραγουδίστρια. Τα μαλλιά της
σημαίνουν τα πάντα για εκείνη όταν βρίσκεται επί σκηνής, αφού δεν προσφέρουν μόνο
αισθητική αξία, αλλά δίνουν έμφαση σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του χαρακτήρα της που
επιλέγει να τονίσει κάθε φορά. «Τα μαλλιά μου αποτελούν μέρος της προσωπικότητάς μου. Είτε πάνω, είτε κάτω από την σκηνή τα μαλλιά μου έρχονται αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις, αλλά πάντοτε συμβαδίζουν με εμένα και με όλες μου τις ιδέες.»

#hairinspiration
Από την άλλη, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Nazan Eckes λατρεύει να εμπνέεται από τα
χτενίσματα άλλων γυναικών για να βρίσκει νέους τρόπους να εκφραστεί.
«Τα μαλλιά μου είναι η ταυτότητά μου. Επομένως, χρειάζομαι ένα χτένισμα που
να κρατάει και να χαρίζει στα μαλλιά μου υγιή όψη».