Η AVEDA αναδεικνύει τη δύναμη της κάθε σταγόνας

Η Aveda, η μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με αποστολή να φροντίζει τον κόσμο, ανακοινώνει την πρωτοβουλία «The Power of Every Drop» στο πλαίσιο της δράσης Earth Month 2024. Από την ίδρυσή της, απώτερος σκοπός της εταιρίας είναι η παγκόσμια ευημερία, κάνοντας συνεχώς μεγάλα βήματα προς τη βιωσιμότητα. Σε συνεργασία με το charity: water, το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που έχει αφιερώσει το έργο του στο να παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, η Aveda μεγαλώνει την κληρονομιά που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο αύριο και ένα υγιές περιβάλλον για όλους

Με την «υπογραφή» του διάσημου Νιγηριανού Καλλιτέχνη Láolú Senbanjo, γνωστός και ως Láolú NYC, η AVEDA δημιουργεί ένα Limited Edition προϊόν για καλό σκοπό.

Το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum είναι ένα 100% vegan προϊόν με 99% φυτικής προέλευσης συστατικά. Η ανάλαφρη σύσταση και η μεγάλη απορροφητικότητά του, δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποτρέποντας τη φθορά και το φριζάρισμα. Με την καινοτόμα τεχνολογία αναδόμησης της σειράς Botanical Repair™, το Strengthening Overnight Serum ενυδατώνει σε βάθος, δυναμώνει και ανανεώνει τα μαλλιά με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Από την 1η Απριλίου 2024, με κάθε αγορά του Limited-Edition Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum από το Aveda.gr και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και κομμωτήρια, μέρος των εσόδων θα διατίθενται στο charity: water.