Η Enterprise Greece στο International Hotel Investment Forum

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στο κορυφαίο event για την τουριστική επενδυτική βιομηχανία.

Σαράντα πέντε (45) b2b συναντήσεις, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (breakfast roundtable) με παρουσία 70 εκπροσώπων εταιρειών, καθώς και συμμετοχή σε πάνελ συζήτησης, ήταν μερικά από τα highlights της συμμετοχής της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) στο International Hotel Investment Forum, το κορυφαίο event για την τουριστική, επενδυτική βιομηχανία, το οποίο διεξήχθη από 15 ως 17 Απριλίου στο Βερολίνο.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για το hospitality σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διοργανώθηκε για 26η συνεχή χρονιά με συμμετοχή από 41 χώρες και συγκέντρωσε πάνω από 2.500 υψηλόβαθμα στελέχη απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων C-Suite Executives, VPs και Directors. Προσέλκυσε επίσης περισσότερους από 600 επενδυτές, ενδεικτικά Stepstone, Blackstone, Starwood Capital, Pandox, Brookfield, QIA, ADIA and AXA, οι οποίοι διαχειρίζονται πάνω από 343 δισ. δολάρια.

Στο πλαίσιο του IHIF, η Enterprise Greece λειτούργησε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο προβολής (booth), στον οποίο είχε προγραμματίσει ένα πλήρες πρόγραμμα 45 κατ’ ιδίαν συναντήσεων, κάποιες εκ των οποίων, αφορούσαν follow up με ήδη ώριμες επαφές (leads), που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν επενδύσεις στη χώρα μας.