Η Groupama Ασφαλιστική για άλλη μια χρονιά δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Jiu Jitsu Κωνσταντίνο Μπαλάσκα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τον νεαρό παγκόσμιο
πρωταθλητή Jiu Jitsu 2023, Κωνσταντίνο Μπαλάσκα, έναν χαρισματικό αθλητή, ο οποίος με την αφοσίωση, τη συνέπεια και το ήθος του έχει καταφέρει να πετύχει υψηλές επιδόσεις τόσο στο εγχώριο, όσο και στο διεθνές αθλητικό στερέωμα.
Με κορυφαία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Duo system Εφήβων και το ασημένιο μετάλλιο στο Duo Show Εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο του περασμένου έτους, αλλά και πολλές ακόμη διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Κωνσταντίνος Μπαλάσκας έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να αφήσει τη δική του σφραγίδα σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό άθλημα.
Μεταξύ των διακρίσεων που έλαβε φέτος, ήταν η ανάδειξή του στη θέση του Πρωταθλητή
Ελλάδος στο Duo System Εφήβων, το ασημένιο μετάλλιο που απέσπασε στο Duo System Mix αλλά και η 7 η θέση που κατέκτησε στο Fighting System Εφήβων, αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2024). Ακόμη, η συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων (European Cup) στην πόλη Beveren του Βελγίου (Μάρτιος 2024) του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Duo System Mix U18 ετών.