Η πρωτοβουλία της l’artigiano για την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων

Η l’artigiano, ο αγαπημένος pizza expert μικρών και μεγάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης Share the Love, επέλεξε να υποστηρίξει μια σημαντική πρωτοβουλία για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων και να συμβάλει στις προσπάθειες της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δάφνης – Υμηττού για την ενημέρωση γύρω από τη στείρωση και την υιοθεσία των αδέσποτων.

Αναγνωρίζοντας ότι η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι καθημερινή ανάγκη, η l’artigiano προχώρησε σε δωρεά για την πραγματοποίηση στειρώσεων αδέσποτων ζώων, επιδιώκοντας να προσφέρει ένα μακροπρόθεσμο όφελος για την ευζωία και την υγεία τους. Εκπρόσωποι της εταιρείας επισκέφτηκαν τον χώρο της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δάφνης – Υμηττού και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εθελοντές, να γνωρίσουν τα πιο παιχνιδιάρικα τετράποδα πλάσματα αλλά και να προσφέρουν τη δωρεά μαζί με την απεριόριστη αγάπη και τον σεβασμό όλων προς το έργο της Επιτροπής.

Η l’artigiano «ενώνει» τη φωνή της με όσους φροντίζουν καθημερινά τα αδέσποτα ζώα και μεριμνούν για την υιοθεσία τους από οικογένειες που θα τα αγαπήσουν.