Η The Walt Disney Company και το National Geographic γιορτάζουν τον μήνα της Γης με τη νέα παγκόσμια καμπάνια «Το σπίτι μας»

Η The Walt Disney Company και το National Geographic φέρνουν στο προσκήνιο το θέμα της προστασίας, αποκατάστασης και του εορτασμού για τη Γη, μέσα από τη νέα παγκόσμια καμπάνια «Το Σπίτι μας». Η καμπάνια, που θα τρέχει όλο τον Απρίλιο, τον «Μήνα της Γης», επικεντρώνεται στις προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία του πλανήτη μας, μέσα από τους δημιουργούς και τους storytellers του National Geographic.
Σήμερα, που είναι η Ημέρα της Γης κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά «Μυστικά των Χταποδιών» με αφηγητή τον Paul Rudd, μέρος της βραβευμένης με Emmy® σειράς του National Geographic, «Μυστικά των…», καθώς και η νέα ταινία «Τίγρης» από την Disneynature, σε αφήγηση της Priyanka Chopra Jonas, η οποία ταξιδεύει μαζί με μία νεαρή τίγρη που μεγαλώνει τα ατίθασα μικρά της στα μυθικά δάση της Ινδίας. Η σειρά «Μυστικά των Χταποδιών», θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Απριλίου στο National Geographic Wild και στο Disney+ στην Ελλάδα.