Μια National Geographic αποστολή στο Athens Science Festival 2024 και μια υδρόγειος στην καρδιά της Αθήνας!

Η Jill Tiefenthaler, CEO του National Geographic Society και διακεκριμένοι National Geographic Explorers, έρχονται στο ASF 2024 να μας διηγηθούν Ιστορίες Εξερεύνησης και Αλλαγής με επίκεντρο το Σπίτι μας – τη Γη! 16-21 Απριλίου 2024.

Ο πλανήτης μας είναι το Σπίτι μας, ένας Κόσμος – μια κληρονομιά που πρέπει να διαχειριστούμε με σεβασμό! Όλα τα παραπάνω πρεσβεύει η Jill Tiefenthaler, CEO του National Geographic Society, η οποία ως επικεφαλής μίας κοινότητας πρωτοπόρων πολιτών του κόσμου που χρησιμοποιούν τη δύναμη της επιστήμης, της εξερεύνησης και της αφήγησης για να προστατεύσουν και να «φωτίσουν» τη συναρπαστική ιστορία του πλανήτη μας, συμμετέχουν στο Athens Science Festival.

Εδώ και έναν αιώνα, η Disney δημιουργεί ιστορίες που γιορτάζουν τα θαύματα του κόσμου που όλοι μοιραζόμαστε. Για περισσότερα από 136 χρόνια, το National Geographic είναι συνώνυμο της έμπνευσης μιας βαθύτερης σύνδεσης με τον κόσμο μας. Φέτος, οι δύο ισχυρές κληρονομιές ενώνονται στο Athens Science Festival που κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και αφηγείται καθηλωτικές «Ιστορίες Αλλαγής» για να γιορτάσουν τον όμορφο πλανήτη που αποκαλούμε #τοΣπίτιΜας. Περισσότερα: www.athens-science-festival.gr