ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ: Η πρώτη ταινία των Unboxholics από σήμερα στους κινηματογράφους

Η ταινία “Μην Ανοίγεις την Πόρτα” αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο των Unboxholics, μιας ομάδας που έχει καταξιωθεί στον χώρο του ελληνικού YouTube και του διαδικτύου και κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024. Η ταινία, που είναι μυστηρίου-τρόμου, στοχεύει να τρομάξει τον θεατή με τα horror στοιχεία της, αλλά και με τις σκέψεις που θα κάνει καθώς την παρακολουθεί.
Η υπόθεση μας μεταφέρει μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα είναι μια νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, αναζητώντας τι βρίσκεται στη σκοτεινή καρδιά του δάσους.
Σε σκηνοθεσία Σάκη & Αλέξανδρου Καρπά, από ένα σενάριο των ιδίων, στην ταινία παίζουν η Φωτεινή Λεβογιάννη και ο Σάκης Καρπάς. Η ταινία υπόσχεται να γίνει το πρώτο σοβαρό ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ τρόμου – μυστηρίου.
Πηγές
Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).