Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Στο πνεύμα της φροντίδας και της αγάπης για τα κατοικίδια και την αδιάκοπη υποστήριξη στη φιλόζωη κοινότητα, τα Pet City ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά μία μοναδική προσφορά που θα ενθουσιάσει κάθε φιλόζωο και θα μετατρέψει την περιποίηση των αγαπημένων μας κατοικιδίων σε μία πιο ευχάριστη και οικονομικά προσιτή εμπειρία.
Τα Pet City ανακοίνωσαν μια εξαιρετική εκπτωτική πρωτοβουλία για τα VIP μέλη τους, από τις 23 Απριλίου, προσφέροντας 30% έκπτωση σε όλες τις ξηρές και υγρές τροφές των κορυφαίων εταιρειών Pro Plan και Royal Canin. Αυτή η προσφορά αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τους κηδεμόνες των κατοικίδιων να ενισχύσουν τις διατροφικές επιλογές των αγαπημένων τους με άριστα προϊόντα, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία.
Πέραν της έκπτωσης, τα VIP μέλη θα απολαύσουν το προνόμιο των διπλάσιων πόντων στις VIP κάρτες τους για κάθε αγορά τροφής εντός της περιόδου της προσφοράς. Παράλληλα, με κάθε αγορά, ο καταναλωτής συμβάλλει ενεργά στις Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City, μια πρωτοβουλία που ενισχύει την προσπάθεια της εταιρείας να βοηθήσει αδέσποτα ζώα να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.