Το brand Βίκος «τρέχει» για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., γνωστή για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & την γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος με βασικό συστατικό αυτό, τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό με την ενεργή συμμετοχή του brand Βίκος σε δυο σημαντικά δρομικά events – το 3 ο Race for Autism (31/3) &το Run4Autism (7/4).
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου, το brand Βίκος υποστηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό, ενισχύοντας την προσπάθεια ομαλής ένταξής στην κοινωνία όλων των ατόμων που είναι στο φάσμα του αυτισμού.

3o Race for Autism
Πραγματοποιήθηκε στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης την 31 η Μαρτίου από
την μη κερδοσκοπική οργάνωση Race for Autism Gr, που δημιουργήθηκε για την
πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας για τις διαταραχές του
φάσματος του αυτισμού, καθώς και για τις ανάγκες των ατόμων και των οικογενειών
τους.

Run4Autism
Ο 8 ος Αγώνας Δρόμου πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον Αυτισμό» θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και αποτελεί έναν αγώνα για τη στήριξη και την συμπαράσταση των παιδιών με αυτισμό, σε συνεργασία με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού. Μια ακόμη διοργάνωση που έχει αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από όλους και είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, με στόχο τη συμβολή στην αποδοχή και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.