Το Glowtouring και άλλα spring beauty trends

Μόλις μπήκαμε στον δεύτερο μήνα της Άνοιξης και μοιραζόμαστε μαζί σας τα beauty trends που ξεχωρίσαμε και δίνουν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή μας!

Λάμψη με glowtouring!

Μια glam εκδοχή του κλασικού contouring είναι το glowtouring που κάνει το δέρμα μας λαμπερό! Για να ακολουθήσουμε το trend, χρειαζόμαστε αρχικά ένα προϊόν για contouring σε κρεμώδη μορφή. Σχηματίζουμε μια γραμμή, η οποία ξεκινάει από τον κρόταφο και συνεχίζει μέχρι και λίγο πιο κάτω από το ζυγωματικό. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ένα κρεμώδες concealer σε σημεία όπως το μεσόφρυο, τα πλαϊνά της μύτης, κάτω από τα μάτια, και κάτω από τη γραμμή του contouring, για να δώσουμε έμφαση στα ζυγωματικά.

Clean nails

Less is more και για τα νύχια μας με ένα trend τόσο καθαρό, κομψό και εντυπωσιακό. Τα νύχια μοιάζουν διάφανα, είναι πολύ φυσικά και δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας. Μια safe επιλογή που αγκαλιάζει την απλότητα και τη φυσικότητα με έναν τρόπο ιδιαίτερο!

Hydro bob & Micro mini bob

Mια νότα δροσιάς στα μαλλιά μας με το bob που ανανεώνεται και γίνεται πιο sexy για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η wet εκδοχή του bob trend ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο.

Στη micro εκδοχή του bob τα μαλλιά μας φτάνουν μέχρι το ύψος των αφτιών. Οι άκρες τους είναι παιχνιδιάρικες και κάνουν τη διαφορά!

Layers… κι άλλα layers!

Mας αρέσουν πολύ τα layers γιατί δίνουν κίνηση και κάνουν τα μαλλιά ανάλαφρα. Λέμε ναι στα έντονα και διαφορετικά layers και κερδίζουμε όγκο και στιλ! Αν έχετε λεπτά μαλλιά και θέλετε να φαίνονται πιο πλούσια είναι μια πολύ καλή επιλογή.