Διπλή Πρεμιέρα Στις Αίθουσες: “Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα” και “Στον Ιστό του Τρόμου”

Οι κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να γεμίσουν με φανατικούς του κινηματογράφου στις 2 Μαΐου 2024, καθώς δύο αναμενόμενες ταινίες κάνουν την εμφάνισή τους στο μεγάλο πανί.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Η αγαπημένη γάτα των κινουμένων σχεδίων επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια νέα περιπέτεια που υπόσχεται γέλιο και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Η ταινία θα κυκλοφορήσει και με μεταγλώττιση στα ελληνικά, επιτρέποντας στους φίλους που δεν διαβάζουν υπότιτλους, να απολαύσουν τις περιπέτειες του Γκάρφιλντ. Σε σκηνοθεσία Mark Dindal και σενάριο Paul A. Kaplan, Mark Torgove & David Reynolds, στην ελληνική μεταγλώττιση τις φωνές τους χαρίζουν οι ηθοποιοί Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής, ενώ στα αγγλικά ακούμε δυνατά ονόματα από τον χώρο της ψυχαγωγίας όπως: Nicholas Hoult, Ving Rhames, Snoop Dogg, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Chris Pratt.

Στον Ιστό του Τρόμου
Αυτή η ταινία θρίλερ φέρνει μια σκοτεινή ατμόσφαιρα στις αίθουσες, προκαλώντας τους θεατές να ανακαλύψουν τα μυστήρια που κρύβονται στις σκιές. Με μια ιστορία που κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος, το έργο “Στον Ιστό του Τρόμου” (με αυθεντικό τίτλο: INFESTED) είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί. Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών λόγω του έντονου περιεχομένου της. Η σκηνοθεσία είναι του Sebastien Vanicek από ένα Σενάριο των Florent Bernard & Sebastien Vanicek, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Theo Christine, Sofia Lesaffre, Lisa Nyarko, Jerome Niel, Finnegan Oldfield.

Καθώς οι δύο ταινίες προσφέρουν διαφορετικές κινηματογραφικές εμπειρίες, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στην ανάλαφρη διασκέδαση ή την αγωνία του θρίλερ. Μη χάσετε την ευκαιρία να τις δείτε και να ζήσετε τη μαγεία του κινηματογράφου!

Πηγές
Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).