Η μπύρα ΝΗΣΟΣ υποστήριξε το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Στο 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης (ΕΕΚ), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, με θέμα «Κοιλιοκάκη και Διατροφή χωρίς γλουτένη», η μπύρα ΝΗΣΟΣ ήταν παρούσα με την ΝΗΣΟΣ All Day Organic.

Η ΝΗΣΟΣ All Day Organic αποτελεί τη μόνη πιστοποιημένα «χωρίς γλουτένη» και ταυτόχρονα βιολογική μπύρα στη χώρα μας, με πιστοποιήσεις από την ΕΕΚ και τη Bio Hellas αντίστοιχα. Χρυσαφένια, διαυγής, φωτεινή, με αρώματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκύτητα δημητριακών, μεταδίδει μια αίσθηση αέναης κίνησης, φυσικής φρεσκάδας και ευφορίας. Η Ελληνική μπύρα χωρίς γλουτένη, ΝΗΣΟΣ ALL-DAY Βιολογική, ζυθοποιείται με πιστοποιημένες βιολογικές βύνες κριθαριού με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν. Αυτή η υψηλής ποιότητας, ελαφριά, αρωματική αλλά όχι πικρή European-Style Lager, είναι ιδανική για κάθε περίσταση, μέρα ή νύχτα. Αποτελεί ταυτόχρονα την ιδανική πρόταση απόλαυσης για όσους έχουν δυσανεξία ή απλά αποφεύγουν τη γλουτένη.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου, η εκπρόσωπος της ΝΗΣΟΣ, κα Γεωργία Βλάχου, ανέδειξε με την ομιλία της την αναγκαιότητα της παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη, τη σημασία της πιστοποίησης από την ΕΕΚ, καθώς και τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη σχετικών προϊόντων από τις εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και ποτών.