Η “Zartaux” στο πλευρό του Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος) σε ένα μοναδικό Charity Event στο “Pasaji Restaurant”

Η Σάντυ Ζαρταλούδη και ο Δημήτρης Καλιμίτζος της ‘’Zartaux’’ παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα του Μake - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος) από την Αγκάθα Τσιγκοπούλου και την Χριστίνα Ζουρμπάκη, μαζί με την Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά.

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης η premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων ‘’Zartaux” πραγματοποίησε ένα λαμπερό Charity Event στο εστιατόριο “Pasaji Restaurant”, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά, αλλά και οι νεράιδες του Αγαθή Τσιγκοπούλου και Χριστίνα Ζουρμπάκη, οι οποίες βράβευσαν ολόκληρη την ομάδα της “Zartaux”, ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί συνεργάτες της εταιρείας και beauty lovers, έδωσαν το παρόν για να συγχαρούν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του brand “Zartaux”, αλλά και για να δοκιμάσουν τις διακεκριμένες κρέμες, που ξεχωρίζουν για τις πρώτες ύλες και την καινοτομία τους.