Η απόλυτη αθλητική εμπειρία του Santorini Experience έρχεται στις 3-6 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη

@ Santorini Experience

Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Σαντορίνης, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο με την εντυπωσιακή καλντέρα και τη μοναδική θέα στο Αιγαίο και η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του νησιού δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό για να μπορέσει να ζήσει κανείς μια μοναδική αθλητική και τουριστική εμπειρία. Η σπουδαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού του Santorini Experience επιστρέφει για 7η χρονιά από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2024 και μαζί της φέρνει για ακόμα μία φορά στο νησί επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από όλο τον κόσμο.

Όσοι αγαπούν το τρέξιμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρεις εκπληκτικές trail running διαδρομές τρεξίματος πάνω στην Καλντέρα, στο μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, έχοντας στο πλάι τους τη μαγευτική θέα του ηφαιστείου. Η διαδρομή των 5χλμ powered by Miele είναι για τους λιγότερο μυημένους στο τρέξιμο και για αυτούς που λατρεύουν το δυναμικό περπάτημα. Αυτή των 10χλμ powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ απευθύνεται στους πιο έμπειρους στις αποστάσεις και των 15χλμ powered by HOKA σε αυτούς που αγαπούν την δύναμη και την αντοχή. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία.

Δείτε εδώ βίντεο με ορισμένες μοναδικές εικόνες από τις διαδρομές τρεξίματος που κόβουν την ανάσα στους συμμετέχοντες: https://youtu.be/6Ivv_lt20UM?si=k5Vx7AhUBzCYGgDa

Πλούσια Δώρα στους Συμμετέχοντες

Ο κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει το πακέτο συμμέτοχης του το οποίο θα περιλαμβάνει: Τσάντα, Τεχνικό T-shirt, μετάλλιο (όσοι τερματίζουν), chip χρονομέτρησης, κολυμβητικό σκουφάκι (στον κολυμβητικό αγώνα), αριθμό συμμετοχής (στο τρέξιμο), αδιάβροχο αριθμό συμμετοχής (στην κολύμβηση), υπηρεσίες φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τροφοδοσία στην εκκίνηση/τερματισμό και κατά τη διαδρομή στο τρέξιμο, τροφοδοσία στον τερματισμό στην κολύμβηση, ιατρική κάλυψη παρουσία ομάδας διασωστών στο τρέξιμο και ναυαγοσωστών στην κολύμβηση και πλούσια δώρα από τους χορηγούς.

Κάνε εδώ την εγγραφή σου: https://www.more.com/sports/santorini-experience-2024/ Διαβάστε περισσότερα εδώ.