Πώς οι σκέψεις επηρεάζουν την ευημερία και την υγεία μας

Mια εξαιρετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας, o Dr. Bruce Lipton έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα 12 και 13 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Dai για να μας μάθει να ζούμε καλύτερα.

Ο βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας μπεστ σέλερ παρουσιάζει συναρπαστικές νέες έρευνες, που αποκαλύπτουν πώς οι σκέψεις, οι στάσεις και οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα γονίδιά μας και δημιουργούν τις καταστάσεις του σώματος και τις εμπειρίες της ζωής μας.

Ο Dr. Lipton για πάνω από δέκα χρόνια, συγκαταλέγεται στους πρώτους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πνευματική επιρροή στον κόσμο από το “Watkins Journal” του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε αυτή την παρουσίαση, σχεδιασμένη για το απλό κοινό, αποκαλύπτει ένα επαναστατικό όραμα: τη μεγάλη σύγκλιση της τριάδας Σώμα – Νους – Πνεύμα. Η Υγεία και η Συμπεριφορά, που κάποτε θεωρούνταν ότι ορίζονταν από τα γονίδια, συνδέονται πλέον με το περιβάλλον, και κυρίως με την αντίληψή μας για το περιβάλλον. Η νέα επιστήμη φωτίζει τους μηχανισμούς με τους οποίους η συνείδηση και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός, μέχρι την ηλικία των 7 ετών, ελέγχουν τη συμπεριφορά και δημιουργούν τις εμπειρίες της ζωής μας.

Dais Conference Center
Οδός Μεσογείων 151, TK 151 26, Παράδεισος Αμαρουσίου