Η KPMG στην Ελλάδα μαγείρεψε περισσότερα από 300 γεύματα φροντίδας για καλό σκοπό

Για 9η συνεχή χρονιά η KPMG στην Ελλάδα πραγματοποίησε την δράση Κοινωνικής
Υπευθυνότητας “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό») την Πέμπτη, 13
Φεβρουαρίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την
Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10).

Οι άνθρωποι της KPMG στην Ελλάδα, άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις
και απέδειξαν για μια ακόμη φορά όχι μόνο τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής
προσφοράς αλλά και τις μαγειρικές τους ικανότητες, καταφέρνοντας να μαγειρέψουν και να
συσκευάσουν περισσότερα από 300 γεύματα φροντίδας για τους συνανθρώπους μας που το
έχουν ανάγκη.

Αρωγοί στην επιτυχή διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας αποτέλεσαν για 4η συνεχή χρονιά, ο διάσημος chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος υποστήριξε και συντόνισε την δράση αφιλοκερδώς, καθώς επίσης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde, παραχωρώντας δύο
από τα εργαστήρια του στους ανθρώπους της KPMG για την παρασκευή των γευμάτων.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των μερίδων φαγητού στον «Φάρο Ελπίδας»
μέσω του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Μπορούμε», που στηρίζει σταθερά την πρωτοβουλία της εταιρείας, καθώς έχει σκοπό να περιορίσει την σπατάλη τροφίμων και να
καταπολεμήσει τον υποσιτισμό στην Ελλάδα.