Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA υποστήριξε τον Αγωνιστικό Δόλιχο Δρόμο «Ισσωρία Άρτεμις»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA στήριξε το Ινστιτούτο «Όμοιοι της Μάνης» που σε συνεργασία με τον Δήμο, την Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική, διοργάνωσαν για 6η χρονιά τον αγωνιστικό Δόλιχο Δρόμο «Ισσωρία Άρτεμις».

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια γιορτή χαράς του αθλητισμού με μοναδικό κίνητρο τη συμμετοχή για την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και της άσκησης, ως συμπληρωματικής θεραπευτικής μεθόδου στην ιατρική και την προβολή των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών της Μάνης.

Πρόκειται για μια μοναδική ιστορική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, απόστασης 10χλμ. και σε αυτήν τη διαδρομή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA συνέβαλε προσφέροντας τη μοναδική δροσιά του στους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου και κρατάει τη δέσμευσή του να στηρίζει παρόμοιες δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα κι αναδεικνύουν τους ιστορικούς τόπους της χώρας μας.

info
Η ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2018 εμπνευσμένη από τη φυσική ομορφιά της ορεινής περιοχής του Νεστορίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑRRENA® αναβλύζει από την πηγή «Κεφαλόβρυσο», στο όρος Γράμμος στα 1.100m σε περιοχή NATURA 2000, ενώ η υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού βρίσκεται στο Επταχώρι στο δήμο Νεστορίου Καστοριάς. Με βασική προτεραιότητα της εταιρείας την Εταιρική Υπευθυνότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, δεσμεύεται για την έμπρακτη συνεισφορά στην ευημερία της κοινωνίας, στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και στην αρμονική συνύπαρξη με τις τοπικές κοινωνίες στη περιοχή των οποίων και δραστηριοποιείται.