Σε μια βραδιά υψηλής αισθητικής και μεσογειακής φινέτσας, το One&Only Kéa Island φιλοξένησε μια ξεχωριστή bartending εμπειρία αφιερωμένη στο Mataroa Mediterranean Dry Gin – το ελληνικό gin που έχει κατακτήσει τις παγκόσμιες λίστες.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς, δύο σπουδαίες προσωπικότητες της διεθνούς bartending σκηνής:
ο Luca Bruni, κορυφαίος bartender της Ιταλίας για το 2024, και ο Antonio Tittoni, δημιουργός του ιστορικού Depero Club. Οι δύο τους παρουσίασαν μοναδικά signature cocktails, αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο μεσογειακό χαρακτήρα του Mataroa με πρωτοποριακές τεχνικές και δημιουργικότητα.
Η εκδήλωση εντάσσεται στη συνεχή φιλοσοφία του Mataroa να γεφυρώνει πολιτισμούς, αρώματα και κουλτούρες της Μεσογείου, προβάλλοντας τη γευστική πολυφωνία του gin που αποστάζεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα. Με μυστική συνταγή και 11 βοτανικά από κάθε γωνιά της Μεσογείου, το Mataroa Gin αποτελεί αγαπημένο συστατικό σε κορυφαία bars του κόσμου.
Η οικογένεια Mataroa περιλαμβάνει επίσης το Mataroa Pink, με ελληνικό ρόδι και αιγυπτιακό ιβίσκο, καθώς και το Mataroa Happy – ένα εναλλακτικό ποτό 11% alc. με Νταμιάνα και έλαια σπόρων κάνναβης.
Ένα brand με ελληνική ψυχή και παγκόσμιο αέρα.