Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε και φέτος στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, προσκαλώντας το κοινό σε μια αυθεντική εμπειρία ζυθοποίησης και γευσιγνωσίας, στις εγκαταστάσεις της στη Ριτσώνα Ευβοίας, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.
Περισσότεροι από 300 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της μπύρας: από τις πρώτες ύλες και τη διαδικασία παραγωγής μέχρι τις διαφορετικές κατηγορίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις, sessions γευσιγνωσίας και δοκιμές, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα, βιώνοντας μια ημέρα γεμάτη ανακάλυψη, απόλαυση και γιορτινή διάθεση.
Η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που ξεκίνησε το 2018, έχει στόχο να φέρει πιο κοντά ζυθοποιούς και καταναλωτές, αναδεικνύοντας τη ζυθοποιία ως τέχνη αλλά και ως πολιτιστική εμπειρία.
Με τη συμμετοχή της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», μοιράζοντας το πάθος της για την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την ουσιαστική σύνδεση με την κουλτούρα της μπύρας.