Άναψαν τα καζάνια στον Τύρναβο – Η φετινή σοδειά απογειώνει το Δεκαράκι

Η αποστακτική περίοδος ξεκίνησε δυναμικά και τα καζάνια του Τυρνάβου έχουν ήδη πάρει φωτιά, σηματοδοτώντας μια χρονιά εξαιρετικής ποιότητας για το μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι. Τα σταφύλια της φετινής σοδειάς, απαράμιλλης καθαρότητας και αρωματικής έντασης, προσφέρουν ένα απόσταγμα που τιμά τόσο την παράδοση όσο και τον ελληνικό αμπελώνα.

Το Δεκαράκι, πιστό στη γη που το γεννά, αναδεικνύει για ακόμη μία χρονιά τον αυθεντικό χαρακτήρα του τσίπουρου Τυρνάβου, προτείνοντας ξεχωριστές εμπειρίες σε κάθε γουλιά. Με την ποιότητα της φετινής πρώτης ύλης να ξεχωρίζει, η σειρά Δεκαράκι απογειώνεται με τρεις μοναδικές εκφράσεις:

  • Δεκαράκι Μοσχάτο: Καθαρό, έντονο, χωρίς παλαίωση. Αρώματα σύκου, σταφίδας, καρυδιού, τριαντάφυλλου και γαρύφαλλου.

  • Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Φρέσκο και ζωηρό. Αρωματικό προφίλ με εσπεριδοειδή, λευκά λουλούδια, ροδάκινο, βερίκοκο, μέλι, λεμόνι και πράσινο μήλο.

  • Δεκαράκι Ροδίτης: Ήπιος χαρακτήρας με νύξεις μελιού (πετιμέζι), λεμονιού και μπανάνας.

Η φετινή παραγωγή υπόσχεται αυθεντικότητα, ένταση και την πραγματική ψυχή του Τυρνάβου. Κάθε σταγόνα κουβαλά την παράδοση, τη φρεσκάδα και την επιμονή των ανθρώπων της περιοχής.

Απολαύστε το Δεκαράκι και ταξιδέψτε στην καρδιά της ελληνικής αποσταγματοποιίας — εκεί όπου το τσίπουρο έχει ιστορία, χαρακτήρα και υπογραφή.