H Novibet υποστηρίζει το «Άσυλο του Παιδιού» με τη δωρεά ειδών ένδυσης από το brand του Κώστα Τσιμίκα

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, δίνοντας έμφαση σε αυτούς που υποστηρίζουν παιδιά και νέους, η Novibet μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart προχώρησε σε μία μεγάλη δωρεά προς το «Άσυλο του Παιδιού», έναν πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης παιδιών από 2 μηνών έως και 12 ετών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, η Novibet προχώρησε σε παροχή ειδών αθλητικού ρουχισμού από το brand «KT21» του κορυφαίου διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα, για την κάλυψη των αναγκών των 358 παιδιών του οργανισμού.
Το «Άσυλο του Παιδιού» είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί από το 1919 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βασικό σκοπό την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση και την εκπαίδευση παιδιών, που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές
αντιξοότητες και προβλήματα υγείας. Διαθέτει χώρους πρασίνου και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως μεγάλων διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ για τα μαθήματα γυμναστικής και τους ομίλους άθλησης.