4 νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά γεύματα για να χτίσεις μυς!

Θέλω να φάω υγιεινά αλλά δεν βρίσκω χρόνο, η υγιεινή διατροφή κοστίζει, τα υγιεινά φαγητά δεν είναι νόστιμα: Αυτοί είναι κάποιοι από τους πιο γνωστούς προβληματισμούς γύρω από την υγιεινή διατροφή.

Επειδή σε αυτή τη στήλη διαβάζεις μόνο πρακτικά πράγματα,τα παρακάτω 4 γεύματα ήρθαν να σου λύσουν τα χέρια!

Ομελέτα με 3 αυγά+πράσινη πιπεριά+1 φέτα κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά

Ένα ποιοτικό, υγιεινό και νόστιμο πιάτο, γεμάτο πρωτεΐνη. Συνόδεψέ το με σαλάτα εποχής. Το ετοιμάζεις σε 8′ και το κόστος του είναι στα 2,5€ (μαζί με τη σαλάτα).

Πρωτεΐνούχα μακαρόνια με βιολογική σάλτσα βασιλικού

Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που θα σε γεμίσει ενέργεια! Συνόδευσέ το με  σαλάτα εποχής. Είναι έτοιμο σε 25′ ενώ το κόστος μια μερίδας κυμαίνεται στο 2€ (μαζί με τη σαλάτα).

Μπιφτέκια κοτόπουλου

Μια ακόμα απλή συνταγή για να χτίσεις μυς με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο!Συνόδευσέ τα με σαλάτα εποχής. Χρόνος μαγειρέματος 25′ (air fryer), κόστος μερίδας 4 ευρώ (μαζί με τη σαλάτα).

Ψητές Σαρδέλες

Το συγκεκριμένο πιάτο είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Είναι γεμάτο πρωτεΐνη και καλά λιπαρά, νόστιμο, πάμφθηνο και ευκολομαγείρευτο. Συνόδευσέ το με σαλάτα εποχής. Χρόνος
μαγειρέματος 15′ (air fryer), κόστος μερίδας 3 ευρώ (μαζί με τη σαλάτα).

Πρόσθεσε τα παραπάνω 4 γεύματα μέσα στην εβδομάδα σου και δες το σώμα σου να αλλάζει με τον πιο απλό, φθηνό και απολαυστικό τρόπο!