Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ μεγάλος χορηγός του Zagori Mountain Running

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στήριξε για 10 η συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία γιορτή του μεγαλύτερου trail running event βουνού της χώρας, το Zagori Mountain Running που πραγματοποιήθηκε στα Ζαγοροχώρια, από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου 2024.
Με αφετηρία και τερματισμό στο μεγαλύτερο χωριό της περιοχής του Ζαγορίου, το Τσεπέλοβο, πάνω από 2.800 αθλητές, ηλικίας από 3 έως 79 ετών, από 35 χώρες και 4 ηπείρους και περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες, βρέθηκαν στο Ζαγόρι για να πάρουν μέρος στη σπουδαία αυτή γιορτή του ορεινού αθλητικού τουρισμού. Το ZAGORI Mountain Running προσέφερε και φέτος ποικιλία αθλητικών αγώνων στους συμμετέχοντες με τους TeRA 60km, Fun 5km, Half Marathon 21km, Forest 10km, Zagori Classic Race 33km, Challenge (60+33km) να χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες τρεξίματος στις ορεινές περιοχές των Ζαγοροχωρίων.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ήταν και φέτος Μεγάλος Χορηγός στον αγώνα Zagori
Mountain Running, προσφέροντας την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε μικρούς και μεγάλους δρομείς και εθελοντές. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Zagori Mountain Running, το Σάββατο 21 Ιουλίου, πάνω από 400 παιδιά συμμετείχαν στον αγαπημένο παιδικό αγώνα, το ΖΑΓΟΡΑΚΙ που διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία και την υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ.