Παρίσι 2024: Οι πρωταθλητές μοιράζονται το νικητήριο χαμόγελό τους με το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, στην πρώτη selfie από το βάθρο

Η τελετή απονομής των Ολυμπιακών μεταλλίων είναι μια από τις πιο συγκινητικές και αξέχαστες στιγμές για τους αθλητές. Ωστόσο, η εκδήλωση παραδοσιακά φωτογραφίζεται μόνο από διαπιστευμένα μέσα ενημέρωσης – απαθανατίζεται από απόσταση και όχι από τον φακό του ίδιου του αθλητή.

Στο πνεύμα των «Games Wide Open» στο Παρίσι 2024, η Samsung αλλάζει τα δεδομένα και βοηθά τους αθλητές να δημιουργήσουν και να μοιραστούν νέες, πιο προσωπικές αναμνήσεις από τη γιορτή, στην κορυφή του βάθρου με τη Victory Selfie powered by Galaxy.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι διακριθέντες στο Παρίσι 2024 κατέγραψαν τις τελετές τους από τη δική τους οπτική γωνία, καθώς τους δόθηκε το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition στο βάθρο για να βγάλουν τη Victory Selfie τους μετά την παραλαβή των Ολυμπιακών τους μεταλλίων. Οι selfies μεταφορτώθηκαν αυτόματα και ασύρματα στην πύλη Athlete365, ώστε οι αθλητές να μπορούν να μοιραστούν τις στιγμές τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Γεγονός που αντηχεί το Samsung «Open always wins» της Samsung: με ανοιχτούς ορίζοντες στη σκέψη, δημιουργούνται νέες προοπτικές και άπειρες δυνατότητες.