11)Τα 5 πιο παράξενα κοκτέιλ στον κόσμο

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο παράξενα κοκτέιλ που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Coquetier

Χαρακτηριστικό αυτού του κοκτέιλ είναι ότι σερβίρεται σε αυγοθήκη (Coquetier είναι η αυγοθήκη στα Γαλλικά). Περιέχει ρούμι, κανέλα και σοκολάτα. Η ιδέα προέρχεται από τον Antoine Amédée Peychaud, που έζησε τον 18ο αιώνα και συνήθιζε να σερβίρει κονιάκ σε κέλυφος αυγών.

Brain Hemorrhage Shot

Ονομάστηκε έτσι γιατί η όψη του παραπέμπει σε εγκέφαλο. Έχει πολύ γλυκιά γεύση, καθώς περιέχει Bailey’s, Amaretto, Creme de Cocoa και γρεναδίνη. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια του Halloween.

Wakey wakey eggs and bakey

Πίνεται το πρωί, καθώς είναι μια εναλλακτική εκδοχή του γνωστού Bloody Mary. Τα συστατικά του είναι, μεταξύ άλλων, λαχανικά τουρσί, αυγά, τοστ με τυρί, καυτερή σάλτσα, μπέικον και ιρλανδέζικη μπύρα. Θεωρείται ιδανικό για να ξεπεράσετε το hangover.

Bubble Bath Martini

Περιλαμβάνει μια πλαστική μινιατούρα πάπιας που… κάνει μπάνιο μέσα στον αφρό. Σερβίρεται στο Lounge Bohemia στο Λονδίνο.

Real Drink for Millionaires

Σερβίρεται μέσα σε έναν κουμπαρά γουρουνάκι. Στα συστατικά του περιλαμβάνεται βότκα, γκρέιπφρουτ, λεμόνι και  μαρμελάδα.