6)Η ΑΛΤΕΡΑ της οικογένειας Ρουσσοπούλου επενδύει στην βιωσιμότητα

Με την προϋπόθεση ότι οι δραστηριότητες της διασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό περιβάλλον, πραγματοποιούνται οι αναπτυξιακοί στόχοι της ΑΛΤΕΡΡΑ, εταιρείας που εξειδικεύεται στην παραγωγή κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών και απευθύνεται στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

«Σε κάθε στάδιο των διαδικασιών παραγωγής, τυποποίησης, αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής εφαρμόζονται αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και φιλικά προς το περιβάλλον διεθνώς καθιερωμένα πρότυπα. Η μείωση και σωστή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας και υδάτων, καθώς και η ανακύκλωση χαρτιού, μπαταριών, μελανιών εκτυπωτών είναι μερικές από τις ενέργειες που εφαρμόζουμε από την ίδρυση της εταιρίας καθώς και η ενεργή συμμετοχή μας στην προσπάθεια ανακύκλωσης συσκευασιών. Επίσης, το τμήμα παραγωγής και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της ΑΛΤΕΡΡΑ εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους και χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλίζουν όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις HACCP, BRC, IFS, FSMA, GLOBAL GA”», μας εξηγεί η κυρία Βέφα Ρουσοπούλου, υπεύθυνη marketing της εταιρείας

Η εταιρεία της οικογένειας Ρουσοπούλου είναι γνωστή για την πλήρη γκάμα κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων που διαθέτει και απευθύνονται τόσο στην αγορά του εξωτερικού όσο και στην εγχώρια.

Από τον περασμένο μήνα έχει ξεκινήσει η καμπάνια «Σεφ στο Σπίτι» που περιλαμβάνει 3 κωδικούς, σπανακόρυζο, quinoa με λαχανικά και αγκινάρες αλά πολίτα καθώς επίσης και μια νέα γεύση στη σειρά των smoothies μας”.

Η κα. Ρουσοπούλου μας μίλησε και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, που αφορούν κατά κύριο λόγο την επένδυση επέκτασης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνει νέο συσκευαστήριο, νέους θαλάμους ψύξης και νέες εγκαταστάσεις ψύξης, για την ενίσχυσης της παραγωγικότητας.

«Η ΑΛΤΕΡΡΑ έχει ήδη καταθέσει προς έγκριση στη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του ΥΠ.ΕΣ (φάκελο ενός νέου επενδυτικού σχεδίου, στα πλαίσια του προγράμματος Γενική Επιχειρηματικότητα (Ν.4399/2016) 5.386 χιλ. ευρώ»

Την ολοκληρωμένη σειρά με κωδικούς λαχανικών όπως αρακάς, σπανάκι, φασολάκια, φρούτων, smoothies και άλλα είναι διαθέσιμη στα s/m, ενώ γενικά τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε στις περισσότερες αλυσίδες, είτε πανελλαδικής εμβέλειας είτε και σε κατά τόπους mini market και delicatessen stores.

Μαρία Δένδια

media@sayyescomm.gr

Από αριστερά: Τόνια Ρουσοπούλου, Βαγγέλης Ρουσόπουλος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Βέφα Ρουσοπούλου