8)Οι χωρισμοί δεν είναι πάντα για κακό!

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί αν κάποιοι χωρισμοί μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ψυχολογία και στον εσωτερικό σου κόσμο;

Aν όχι τότε πρέπει να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο, διότι μέσα από αυτό θα καταλάβεις πως δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για το παρελθόν.

Όλοι έχουμε χωρίσει και όλοι έχουμε πέσει στα πατώματα για να κλάψουμε τον/την πρώην μας και εκείνη την σχέση που είχαμε και που έληξε άδοξα.

Όμως οι σχέσεις, αν δεν τραβάνε άλλο σημαίνει ότι έχουν κάνει τον  κύκλο τους και πρέπει να τελειώνουν και να πηγαίνουμε παρακάτω.

Το να κλαίμε για εκείνους τους πρώην και να φοράμε συνεχώς παρωπίδες, έχοντας κολλήσει πάνω τους σαν βεντούζα, μόνο κακό μας κάνει.

Δεν θα μιλήσω, ακόμα, για την οποιαδήποτε κακοποίηση μέσα σε μια σχέση, καθώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει κάποτε να αρχίσουμε να μιλάμε, για τις διάφορες μορφές βίας , που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια μιας σχέσης.

Προς το παρόν μιλάω για εκείνες τις σχέσεις που οι πρώην σας, σας απάτησαν, έπαιζαν σε διπλό ταμπλό ή απλά έκαναν sexting και απομακρύνονταν συνεχώς από την σχέση.

Δεν ξέρω κάποιον που να μπορεί να ανεχτεί μια τέτοια σχέση, ξέρω όμως αρκετούς που υποφέρουν για τους πρώην τους  και τους ζητάνε να γυρίσουν πίσω, ενώ τους έχουν καταστρέψει την ψυχολογία από τη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους.

Δε χρειάζεται λοιπόν να στεναχωριόμαστε για τους πρώην, οι χωρισμοί, τις περισσότερες φορές, γίνονται για το καλό μας και εξού το “όταν κλείσει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη”.

ΒΟΧ – Η Dr Ex προτείνει

Φορέστε ένα όμορφο ρούχο που σας αρέσει και σας τονώνει την  αυτοπεποίθηση, μαζί με το πιο ωραίο και το πιο αληθινό σας χαμόγελο.

Βγείτε έξω με τους φίλους σας για ένα ποτό και φλερτάρετε, το αθώο φλερτ άλλωστε, θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Προς Θεού, μην μιλήσετε για πρώην, χάρη θα τους κάνετε. Μιλήστε για τα όνειρά σας και απολαύστε την ελευθερία σας.

Δείτε τη θετική πλευρά της ζωής και χαμογελάστε αληθινά!

Τίνα Μιχαηλίδου, Relationship Blogger, Συγγραφέας