11)Ολοκληρώθηκε η επένδυση 8 εκ. ευρώ στο attica City Link

Με συνολική επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ, ολοκληρώθηκε η επένδυση στο attica City Link, για την επέκταση 4.000 τ.μ και τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου.

Πλέον, η συνολική έκταση του attica City Link διαμορφώνεται στα 30.000 τ.μ., καθιστώντας το, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα.

Η επέκταση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας, που έλαβε την απόφαση την προηγούμενη χρονιά να προχωρήσει με τη συγκεκριμένη επένδυση παρά τις συνθήκες της αγοράς. Με την επέκταση δημιουργούνται 250 νέες θέσεις εργασίας. Ο συνολικός αριθμός εργαζομένων ξεπερνάει τους 2.000.

Το attica City Link εξελίσσεται εισάγοντας σύγχρονα στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα την οπτική και αισθητική επικοινωνία με την πόλη. O 3ος όροφος αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο sportswear και outdoor στο κέντρο της Αθήνας.

Στον 4ο όροφο, οι επισκέπτες θα βρουν γυναικεία luxury brands, ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ενώ οι υπηρεσίες εμπλουτίζονται ακόμη περισσότερο, με τη δημιουργία VIP αίθουσας για ραντεβού αγορών, κομμωτηρίου Telis Kikeris, καταστήματος Carpo και café-wine bar Le Cassis.

Ο διευθύνων σύμβουλος των πολυκαταστημάτων attica, Ηλίας Κούκουτσας δήλωσε:

«Στόχος μας είναι προσφέρουμε στους πελάτες των πολυκαταστημάτων attica ακόμη περισσότερες επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του attica Cιty Link, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. Το πρόσφατο άνοιγμα της αγοράς αποτελεί την ιδανικότερη συγκυρία για να το πετύχουμε».