4)Saint Bernard: Νέα διάσταση στις υπηρεσίες mobile bartending!

 

 

Δύο αναγνωρισμένοι mixologists, ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο Ηλίας Γραβάνης, ένωσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και δημιούργησαν τη Saint Bernard.

 

Ο mixologist Ηλίας Γραβάνης σε ώρα δημιουργίας…

 

Ήθελαν ένα bar που να κινείται, να αλλάζει settings, να εμπνέεται κάθε φορά από διαφορετικούς ανθρώπους και να δημιουργεί συνεχώς νέες εμπειρίες σε όσους το επιλέγουν και στους καλεσμένους τους. Ο mixologist Ηλίας Γραβάνης δήλωσε στο Sayyes …tothepress “Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες bartending, με ποιοτικά υλικά, τεχνογνωσία, αισθητική και δημιουργική διάθεση σε κάθε σημείο, όπου κι αν βρίσκεστε, μετατρέποντας κάθε σας στιγμή σε μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης“. Στόχος των δημιουργών του Saint Bernard είναι να “ζεσταίνουν τη διάθεση, την ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων”.

Η ιστορία πίσω από την ιδέα!

Μια ιστορία από τα χιονισμένα βουνά… αφορμή για μια μοναδική έμπνευση! Οι σκύλοι του Αγίου Βερνάρδου έγιναν γνωστοί για μια μοναδική αποστολή που εκτελούσαν πάντα με αφοσίωση. Μετέφεραν brandy σε ένα μικρό βαρελάκι που είχαν κρεμασμένο στο λαιμό τους για να ζεστάνουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την καρδιά εκείνων που το είχαν ανάγκη. Στην ουσία θα μπορούσε να πει κανείς πως, χωρίς να το ξέρουν, ήταν η πρώτη υπηρεσία κινητού bar στον κόσμο. Οι σημερινοί Saint Bernard δηλώνουν ότι έχουν αναλάβει να εκπληρώσουν την ίδια αποστολή με την ίδια πίστη και αφοσιώση.

 

Ένα cocktail bar όπου κι αν βρίσκεστε!

Η Saint Bernard προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Bar και Cocktail Catering.

Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν signature και θεματικά cocktails με εποχιακά προϊόντα, σπιτικά σιρόπια, βότανα και αποστάγματα που δημιουργούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών της και ανάλογα με το concept της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, δημιουργούν ειδικά μενού χωρίς αλκοόλ για μικρούς και μεγάλους, όπως γρανίτες, σπιτικές λεμονάδες και mocktails.

Με μότο “Serving your spirits everywhere” οι σύγχρονοι Saint Bernard δεν προτείνουν απλώς… Εμπνέουν, εμπνέονται και δημιουργούν…

Της Βένιας Αντωνίου