9)Candle passion: Κεριά με προσωπικότητα!

Τα κεριά δεν διακοσμούν απλώς τον χώρο, αλλά του δημιουργούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που επιθυμούμε. Τα αρώματα, τα χρώματα και τα όμορφα σχέδια που έχουν μας μαγνητίζουν και γι’ αυτό τα θέλουμε πάντα γύρω μας.

Η Φρόσω Κλήμη είναι η δημιουργός του Candle Passion και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram βλέπουμε το πάθος αλλά και το ταλέντο της!

Λεζάντα: Φρόσω Κλήμη, δημιουργός του Candle Passion

  • Φρόσω, πότε ξεκίνησες να φτιάχνεις κεριά;

Ασχολήθηκα πολύ τον χειμώνα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το έψαξα, έκανα σεμινάρια και ξεκίνησα να φτιάχνω κεριά. Πριν την καραντίνα δεν το είχα ψάξει, παρόλο που πάντα μου άρεσαν πολύ τα κεριά και είχα στον χώρο μου. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έψαξα καλούπια, έμαθα πώς να φτιάχνω κεριά και ξεκίνησα, χωρίς αρχικά να έχω σκοπό να τα προωθήσω!

  • Τι υλικά χρησιμοποιείς και ποια σχήματα προτιμάς;

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ, τα αρώματα και τα χρώματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μου αρέσουν πολύ τα ιδιαίτερα σχήματα και γι’ αυτό ψάχνω καλούπια κυρίως από το εξωτερικό. Τα αγαπημένα μου σχήματα είναι το γυναικείο και το αντρικό σώμα, που έχουν και μεγάλη ζήτηση. Το πιο αγαπημένο μου είναι το γυναικείο σώμα με φύλλα χρυσού!

  • Ένα καλοκαιρινό σχέδιο που ξεχωρίζεις είναι…

Η καρύδα! Είναι κερί μέσα σε αληθινή καρύδα και αρέσει πολύ.

  • Ένα σχέδιο που είναι ιδιαίτερο αλλά και απαιτητικό…

Tα cupcakes! Γιατί το κερί πρέπει να το χτυπήσεις όπως χτυπάς τη σαντιγί!

  • Μπορεί κάποιος να σου ζητήσει να δημιουργήσεις ένα κερί δικής του έμπνευσης;

Ο καθένας επιλέγει το κερί που επιθυμεί, το χρώμα, το άρωμα που θέλει να έχει. Συνήθως επιλέγουν σχέδια από τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο instagram. Μερικά από αυτά είναι: συννεφάκια, κοχύλια, κίονες, κάκτοι και mini bubbles.

  • Tα σχέδιά σου από εδώ και πέρα…

Να εξελιχθώ! Συνεχίζω να το ψάχνω ώστε να υπάρχει εξέλιξη και στη διακόσμηση των κεριών και στα καλούπια, τις φοντανιέρες και τα ποτήρια που χρησιμοποιώ.

Της Βένιας Αντωνίου