14)Take Your Dog To Work Day

25 Ιουνίου σήμερα και γιορτάζουμε την Take Your Dog To Work Day!

Η διεθνής οργάνωση, Pet Sitters αποφάσισε, το 1996, ότι υπήρχαν πάρα πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που άφηναν τα ζώα τους στο σπίτι ενώ πήγαιναν στην εργασία τους.

Αυτοί οι καταπληκτικοί άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στη διάσωση ζώων από τοπικά καταφύγια και στο να τα βοηθούν να βρουν παντοτινά σπίτια με ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν και θα τα σεβαστούν.

Ως μέρος αυτού, ανέπτυξαν το Take Your Dog To Work Day ως μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην ένταξη των κουταβιών στον χώρο εργασίας και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον δεσμό με τα κατοικίδιά τους.

Η Pets.Com διαχειριζόταν το Take Your Dog to Work Day για λίγο, αλλά αυτό ήταν πριν κλείσουν λόγω της συντριβής του dot-com. Ενώ ήταν ακόμα σε λειτουργία και προωθούσαν την ημέρα με αφίσες που απεικόνιζαν τον σκύλο τους, Ernie και στη συνέχεια τον ακολούθησε και μια σκυλίτσα με το όνομα Sandy.

Mέχρι το τέλος του 2003, 5000 εταιρείες συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση, και απλά αυξάνoνταν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο.

Για αυτό τον λόγο, αφιερώστε λίγο χρόνο στο Take Your Dog To Work Day για να φέρετε τον σκύλο σας στην εργασία και να βοηθήσετε στην ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της διάσωσης αυτών των καταπληκτικών πλασμάτων από τα καταφύγια διάσωσης και από τους δρόμους.