4)Τα βότανα της ελληνικής γης στο ποτήρι μας!

Λεζάντα: Γιώργος Λαγωνίκας, ιδιοκτήτης της Ιntergamma

Όταν το μεγαλύτερό σου όνειρο είναι να κάνεις το καλό, τότε η επιτυχία σου αξίζει και με το παραπάνω! Ο κ. Γιώργος Λαγωνίκας, ιδιοκτήτης της Ιntergamma αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, όμως τελικά κατάφερε «να κάνει το καλό» μέσα από αγνά προϊόντα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση!

«Από το 1990 είμαι στον χώρο της χονδρικής με δική μου επιχείρηση, τροφοδοτώντας super market και περίπτερα. Ωστόσο, δεν με ευχαριστούσε η συγκεκριμένη δουλειά» δήλωσε ο κύριος Λαγωνίκας με ειλικρίνεια που σπανίζει και πρόσθεσε «Πάντα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου με σκοπό να προσφέρω στον κόσμο και να βιοπορίζομαι μέσα από αυτό».

Η οικονομική κρίση, λένε, γεννάει ευκαιρίες και ο κύριος Γιώργος Λαγωνίκας είχε μία ωραία ιδέα που έγινε πράξη! «Μετά από 25 χρόνια δουλειάς, όταν ξεκίνησε η κρίση μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω κάτι δικό μου που θα προσφέρει ευεξία και παράλληλα να βιοποριστώ από αυτό. Έχω μελετήσει πολύ τα βότανα και έχω δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτή την ιδέα». Ο κ. Λαγωνίκας τρέφει μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνει και μάλιστα μας αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα ετοιμάζει ένα νέο προϊόν με μαστίχα και γκαζόζα!

Η συσσωρευμένη πείρα του γίνεται μια ευγενική και τόσο ουσιαστική προτροπή: «Πρέπει να τελειώνουμε με το Εγώ και να πάμε στο Εμείς. Πρώτα Εγώ πρέπει να προσφέρω στον κόσμο και μετά να μου προσφέρει».

Info

H Intergamma είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με αντικείμενο την παραγωγή, εμπορία και διανομή ελληνικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, αξιοποιώντας τον πλούτο της ελληνικής φύσης, βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Τσάι του βουνού, λουίζα, μαραθόσπορος, μηδική και ιβίσκος είναι μερικά από τα βότανα που χρησιμοποιούνται.

Το Herbus τσάι βοτάνων παράγεται ακριβώς όπως και στις παλιές εποχές. Τα αυστηρά όρια θερμοκρασίας και ο χρόνοσς έγχυσης είναι πολύ σημαντικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Της Βένιας Αντωνίου

.