6)It’s Kebab Day …eat GENIUSly

 

Eυάγγελος Ντάσης, Υπεύθυνος Marketing της εταιρίας Νικολοπούλου

 

Στις 9 Ιουλίου γιορτάζουμε την Kebab day!

Με αυτή την αφορμή σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το GENIUS kebab, γιατί και στη διατροφή μας αξίζει να σκεφτόμαστε out of the box!

O κ. Eυάγγελος Ντάσης, Υπεύθυνος Marketing της εταιρίας Νικολοπούλου μίλησε στο Say Yes …to the Press για το vegan kebab της σειράς GENIUS του brand Veganact που παράγεται από την εταιρία Νικολοπούλου: «Η σειρά GENIUS έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Περιλαμβάνει εκτός από το vegan kebab, μπιφτέκι, nuggets, κεφτεδάκια και Cordon Bleu».

Το GENIUS vegan kebab της έχει υψηλή διατροφική αξία, καθώς όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Ντάσης πρόκειται για «φυτικό κρέας με 15 γραμμάρια φυτικής πρωτεΐνης, ένα πολύ ικανοποιητικό ποσοστό όταν μιλάμε για φυτικό κρέας. Είναι μια καλή πηγή φυτικής πρωτεΐνης για κάποιον που ακολουθεί vegan διατροφή. Επιπλέον, παράγεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο». Τα μπαχαρικά και τα αρώματα προσδίδουν ένα εξαιρετικό φυτικό εναλλακτικό στην έθνικ συνταγή του kebab!

Καλλιεργώντας φυτικές συνήθειες!
Η Veganact έχει ως στόχο της να καλλιεργήσει φυτικές συνήθειες, κάνοντας τη διαφορά και αλλάζοντας νοοτροπία. Μπορεί αυτό συχνά να είναι δύσκολο, αλλά οι άνθρωποί της πιστεύουν πως μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Για  ένα καθαρό, πράσινο περιβάλλον, γεμάτο υγεία. Επιδίωξη της Veganact είναι η υποστήριξη της βιοποικιλότητας και η διατήρησή της.

Ιnfo

Η εταιρία Νικολοπούλου έχει ως πρωταρχικό στόχο την έρευνα και την καινοτομία, βασιζόμενη πάντα στις ισχυρές συνεργασίες όπως αυτή με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, τη Vegan Society και άλλα ιδιωτικά ερευνητικά κέντρα, αλλά και στην αγάπη για τη φυτοφαγία και τη νηστεία. H εταιρία Νικολοπούλου συνεχίζει να σχεδιάζει κυρίως φυτικά προϊόντα αναζητώντας επιλεγμένους έλληνες παραγωγούς, ακατέργαστα υλικά γευστικής ωρίμανσης και τις καλύτερες ποικιλίες με οσφρητική μνήμη.

 

Ήξερες ότι…

Οι περισσότερες μνήμες που σχετίζονται με την οσμή προέρχονται από την πρώτη δεκαετία της ζωής μας, ενώ οι λεκτικές και οπτικές μας μνήμες, προέρχονται κυρίως από τις ηλικίες μεταξύ 10 – 30 ετών…

Ο άνθρωπος μπορεί να αναγνωρίσει περίπου 10.000 διαφορετικές μυρωδιές!

Της Βένιας Αντωνίου