7)World Jump Day …γυμνάσου με kangoo jumps!

 

λεζάντα: Οι αδερφές Kardashian είναι φαν του kangoo jumps

Στις 20 Ιουλίου είναι η Word Jump Day και με αυτή την αφορμή θα μιλήσουμε για ένα fitness trend που έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως: το kangoo jumps!

H Stacy (https://instagram.com/kangoojumps_withstacy?utm_medium=copy_link) δήλωσε στο Say Yes …to the Press ότι «Το kangoo jumps βασίζεται στο αερόμπικ, είναι πολύ δυναμικό, αλλά στο τέλος όλοι φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη».

 

Το kangoo jumps είναι ουσιαστικά αναπηδήσεις που κάνουμε φορώντας ειδικές μπότες (kangoo boots) οι οποίες διαθέτουν ελάσματα στον πάτο τους. Τα οφέλη αυτού του είδους γυμναστικής είναι πολλά! Πρώτα απ’ όλα, όπως μας είπε η Stacy, «παράγονται ενδορφίνες, που είναι οι ορμόνες της χαράς, ενώ είναι κάτι διασκεδαστικό αλλά και ανώδυνο, δεδομένου ότι απορροφάται το 80% των κραδασμών. Δεν επιβαρύνει τα γόνατα, τη μέση και γενικότερα τις αρθρώσεις μας».

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είναι ωφέλιμο το kangoo jumps είναι ότι συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ σε συνδυασμό με σωστή διατροφή μπορούμε να χάσουμε πόντους!

Το trend ήρθε από την Αμερική, αγαπήθηκε πολύ στην Ευρώπη και έγινε παγκόσμια τάση χάρη σε διάσημες γυναίκες που έγιναν φαν του kangoo jumps. H Κέιτ Μος, οι αδελφές Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Ανιστον και πολλές ακόμα σταρ του Hollywood έχουν βάλει το kangoo jumps στην καθημερινότητά τους.

 

Κάντο … σαν καγκουρό!

Αυτό που ουσιαστικά μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε jumps σαν καγκουρό είναι τα kangoo jumps boots. Κατασκευάστηκαν ως ένα ιατρικό προϊόν για αποκατάσταση από τραυματισμούς στα γόνατα και τις αρθρώσεις.  Απορροφούν το 80% των κραδασμών. Χάρη στα ειδικά ελάσματα  που υπάρχουν στον πάτο της μπότας  μπορούμε να κάνουμε τα εντυπωσιακά και πολύ διασκεδαστικά kangoo jumps. Πρόκειται για μια ευχάριστη αερόβια άσκηση που βελτιώνει την αντοχή και την ισορροπία μας, μας γυμνάζει και ταυτόχρονα μας διασκεδάζει!

 

 Info

Στο https://instagram.com/besportbeyou?utm_medium=copy_link μπορούμε να βρούμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το kangoo jumps.