8)Καλλυντικά με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία

 

λεζάντα: Θεοδώρα – Παναγιώτα Κακογιάννη, αισθητικός – δημιουργός της Kasia Cosmetics

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής, η κα Θεοδώρα – Παναγιώτα Κακογιάννη δημιούργησε την Kasia Cosmetics, μια εταιρία που παράγει πρωτότυπα καλλυντικά.

Πότε δημιουργήθηκε η Kasia Cosmetics και τι σας ώθησε στην ανάπτυξη των δικών σας προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος;

Η Kasia Cosmetics ήταν μία έμπνευση μέσα στην πρώτη καραντίνα, αλλά και ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αισθητικής, ήθελα να δημιουργήσω καλλυντικά προϊόντα που θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή.

-Ποια είναι η βασική πηγή έμπνευσης για τα προϊόντα της Kasia Cosmetics;

Με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και την αρχαιότητα προσπαθούμε να προσομοιάσουμε την απλότητα της εποχής η οποία έρχεται σε αντιπαράθεση με την καθημερινότητά μας.

-Γιατί να επιλέξουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα; Ποια χαρακτηριστικά τους τα κάνουν ξεχωριστά;

Επιλέγουμε τις πιο απλές πρώτες ύλες, όπως μελισσοκέρι, εκχυλίσματα βοτάνων και έλαια για να δημιουργήσουμε προϊόντα περιποίησης με πλούσιες υφές και μοναδικά αρώματα που θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την εταιρία; Τι να περιμένουμε;

Σίγουρα μας ενδιαφέρει να διευρύνουμε τις σειρές των προϊόντων προσώπου και σώματος με ακόμα πιο πρωτότυπες υφές και αρώματα. Εννοείται χωρίς να ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία μας.

 

Ιnfo

Το όνομα της εταιρίας προήλθε από την έμπνευση της σύζευξης των επωνύμων της κας Κακογιάννη και του συζύγου της: Κακογιάννη – Σιαφάκας, ένα ζευγάρι με όνειρα και φιλοδοξία να φτιάξουν μία επιχείρηση που θα μπορούν με αγνά υλικά να προβάλλουν τη γυναικεία ομορφιά. Η εταιρία Kasia Cosmetics είναι ελληνική, με προοπτική την ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος βασισμένων σε φυτικά συστατικά και αγνές πρώτες ύλες, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από πιστοποιημένα εργαστήρια τα οποία τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ορθή παραγωγή και διάθεση των προϊόντων στην αγορά.

Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται καθώς και τα τελικά προϊόντα δεν ελέγχονται σε ζώα. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται βασίζονται σε φυτά και καρπούς αυτών, το μόνο παραγωγό ζωικής προέλευσης είναι το μελισσοκέρι που περιέχεται στις κρέμες σώματος.

Της Βένιας Αντωνίου