11)Νάνσυ Μαλλέρου: Συζήτηση με την πιο διάσημη life coach στην Ελλάδα

ΛΕΖΑΝΤΑ: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Founder Life Clinic Group

Η συζήτηση με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, την «γκουρού της ευτυχίας», όπως την αποκαλούν,  δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για δύο λόγους: Eίναι η πρωταγωνίστρια ενός success story και βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας να δημιουργήσουν το δικό τους success story!

Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα!

«Αφορμή για να ασχοληθώ με το Life Coaching ήταν ένα κλινικό burnout στα 34 μου. Έπρεπε να επαναφέρω τον εαυτό μου επαγγελματικά και προσωπικά». Το Life Coaching βρέθηκε μπροστά της το 2004 και τη βοήθησε πολύ σε προσωπικό επίπεδο, όμως το είδε και ως μία καταπληκτική επαγγελματική ευκαιρία. «Σπούδασα ξανά και έκανα restart στην καριέρα μου» επισημαίνει η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, που έχει την πατρότητα του όρου εσωκεντρισμός. «Είναι η θετική πλευρά του εγωισμού» αναφέρει σχετικά με τον εσωκεντρισμό, ενώ συμπληρώνει ότι πρέπει «να γυρίσεις μέσα σου για να βρεις την αξία σου και όχι να την αναζητάς έξω…». Σχετικά με το εγώ, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου επισημαίνει ότι από πολλούς έχει δαιμονοποιηθεί: «Παρατηρώ ότι υπάρχει δαιμονοποίηση του εγώ. Το εγώ μας, όμως, είναι αυτό που μας συντροφεύει για πάντα και δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς».

Αυτό που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι το impact, «η επίδραση που έχουμε στον κόσμο και το αποτύπωμα που αφήνουμε».

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία πολλών ανθρώπων. Τι έχει αποκομίσει η ίδια όμως από εκείνους; «Λαμβάνω τόσο καλά σχόλια, οπότε ο εγωισμός μου περνάει πάρα πολύ καλά» λέει και συνεχίζει «Γεμίζει η καρδιά μου! Η ανταποδοτικότητα είναι τεράστια. Συναλλάσσομαι συνεχώς με ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο από εμένα. Αυτό με κάνει να απαιτώ κι εγώ από τον εαυτό μου το καλύτερο. Είμαι συνεχώς σε εγρήγορση. Δεν επαναπαύομαι, μ’ αρέσει να βελτιώνομαι. Είμαι διαρκώς στη θέση του μαθητή!». Aυτό που τη χαροποιεί επίσης είναι ότι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βγάλουν παραπάνω εισόδημα, καθώς τα χρήματα «είναι η οικονομική μας ελευθερία και στόχος μου είναι να βοηθάω ελληνικές επιχειρήσεις να πηγαίνουν καλύτερα από τέλεια!». Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας μάλιστα συνέβαλε στη σημαντική αύξηση του τζίρου επιχειρήσεων, κάτι που σε πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο αλλά και αδιανόητο!

Αν αναρωτιέστε αν την αγχώνει που την αποκαλούν «γκουρού της ευτυχίας» και περιμένουν πολλά από εκείνη, η απάντηση είναι αρνητική! Όχι μόνο δεν την αγχώνει αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει «Δεν θέλω να πέσω στην παγίδα του ”τα ξέρω όλα”. Aν συμβεί αυτό θα έχω χωρίσει πνευματικά με τον εαυτό μου».

Το καλοκαίρι για τη  Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι μια δημιουργική περίοδος. Ξεκουράζεται αλλά παράλληλα θέτει νέους στόχους. Φυσικά, θα τη βρείτε στο instagram! Kαι από Σεπτέμβρη… μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

 

 

Info

Βρείτε τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Και μην ξεχνάτε: Οι αιτήσεις για επόμενο business bootcamp ξεκίνησαν. Επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής (early bird) μέχρι τις 10 Αυγούστου. Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://namagroup.gr/business-bootcamp/

 

Της Βένιας Αντωνίου