4)REGINΑ, η εταιρία που μέσα στην πανδημία στήριξε μελισσοκόμους και προμηθευτές χωρίς να μπει σε καθεστώς προστασίας

λεζάντα: Νικόλαος Κουραντίδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας REGINA

Η 9η Ιουλίου είναι η Step on a bee day και μας υπενθυμίζει ότι είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσουμε τον πληθυσμό των μελισσών. Η παραγωγή μελιού είναι σημαντική, καθώς το μέλι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

Με αυτή την αφορμή μιλήσαμε με τον κ. Νικόλαο Κουραντίδη, ιδιοκτήτη της εταιρίας REGINA.  Αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρίας κατά την περίοδο της πανδημίας στα άμεσα σχέδιά της.

 «Η έλευση της πανδημίας του Covid-19 ήταν μια πραγματική πρόκληση για όλες τις επιχειρήσεις και την κοινωνία μας. Σκοπός μας κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν και παραμένει, κανένας υπάλληλος της εταιρίας, πάντα με ασφάλεια, να μην βγει εσκεμμένα σε αναστολή ώστε να μην μπει η επιχείρηση σε καθεστώς προστασίας για την καθυστέρηση πληρωμών των προμηθευτών μας, όπως έχει κάνει κάποιο μερίδιο ανταγωνιστών. Η στήριξή μας απέναντι στους μελισσοκόμους και όλους του προμηθευτές μας υπήρξε ισχυρή και αδιάλειπτη και αναγνωρίστηκε πλήρως από τον καθένα ξεχωριστά. Καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για πιο σύντομη και άμεση αποπληρωμή τους και εν μέσω της πανδημίας. Αντιδράσαμε στις επιπτώσεις της πανδημίας με ευέλικτη διαχείριση των πωλήσεων και της παραγωγής. Εκπληρώσαμε με το παραπάνω τους στόχους μας αυξάνοντας τις πωλήσεις και επεκταθήκαμε σε νέες αγορές κάνοντας νέες επιτυχημένες συνεργασίες παγκόσμια».

 

Αναφορικά με τα σχέδια της REGINA o κ. Νικόλαος Κουραντίδης δήλωσε: «Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η συνέχιση και ανάπτυξη σε ακόμη πιο ισχυρή παρουσία της εταιρίας μας στην αγορά (Ελληνική και Διεθνή). Η στρατηγική ανάπτυξης της διοίκησης εστιάζεται στην επέκταση σε νέες αγορές, στη σταθερή και μελετημένη επέκταση παραγωγικά και εμπορικά, αλλά και στην εξέταση σοβαρών προτάσεων για νέες συνεργασίες. Στόχος μας η συνέχιση της λειτουργικής κερδοφορίας με πορεία προς την άνοδο και την ανάπτυξη. Έτσι, με την ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου που στο σύνολό τους θα φτάσουν τα 6.000 τ.μ. εγκαταστάσεων και 4.000 τ.μ. στεγασμένου αποθηκευτικού χώρου, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την αναπτύξη».

 

info

Η εταιρία REGINA ιδρύθηκε πριν από 63 χρόνια και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.  Πάντα πρωτοπόρος με ωριμότητα και ευθύνη διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελληνική και Διεθνή αγορά και πλέον την κατατάσσουν σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη στην τυποποίηση μελιού και την ανάπτυξη συναφών προϊόντων.

Της Βένιας Αντωνίου