13)Τα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το Katergo Luxury Villas

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels που ειδικεύεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, προσθέτει στο δυναμικό χαρτοφυλάκιό της ένα νέο κατάλυμα στην Στούπα Μεσσηνίας. Το Katergo Luxury Villas είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα που αποτελείται από 3 ανεξάρτητες πετρόκτιστες  κατοικίες, μόλις 800 μέτρα από την διάσημη παραλία της Καλογριάς.

Καθεμία από τις τρεις κομψές και ανεξάρτητες κατοικίες, διαθέτει ιδιωτική πισίνα και βεράντα με κήπο, ενώ είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτελείς παροχές, που εξασφαλίζουν όσα απαιτούνται για μία χαλαρωτική και ευχάριστη διαμονή για μικρές παρέες αλλά και για οικογένειες.

Χτισμένο επάνω στον ποδηλατόδρομο που συνδέει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο, το νέο συγκρότημα επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα αλλά και τη μοναδική θέα στη θάλασσα. Αξίζει να εξερευνήσετε αυτή την παραθαλάσσια διαδρομή με ποδήλατο ή με τα πόδια απολαμβάνοντας τη θέα στον ωκεανό και τη γαλήνη και την ηρεμία του τοπίου.