4)To αυθεντικό κουλούρι Θεσσαλονίκης τώρα σε σνακ!

Οlive Bakes: η συνταγή που μαγεύει! Πρόκειται για τη νέα πρόταση επηρεασμένη από το αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης. Μια παραδοσιακή συνταγή με αγάπη και γεύση που διαφέρει!

Λεζάντα: Ευθύμιος Κτενίδης, Διευθυντής Ανάπτυξης της Olive Bakes

Ο κ. Ευθύμιος Κτενίδης, Διευθυντής Ανάπτυξης της Olive Bakes, μας μίλησε για την εταιρία  και για τα νόστιμα και θρεπτικά σνακ της: «Η Olive Bakes είναι μια νέα εταιρία που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια με πολύ μεράκι! Μιλάμε για ένα ατόφιο ελληνικό προϊόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης. Είναι μια παλιά ποντιακή συνταγή στην οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου συντηρητικά. Πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο».

Τα σνακ της Olive Bakes βρίσκονται σε super market, ενώ η εταιρία έχει αναπτύξει και εξαγωγική δραστηριότητα «σε Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Τσεχία, Εσθονία και Λιθουανία» όπως δήλωσε ο κ. Ευθύμιος Κτενίδης στο Sayyes …tothePress.

Το μυστικό της γιαγιάς Ευδοκίας!

H Olive Bakes μπορεί να είναι μία νέα εταιρία, έχει όμως… παρελθόν! Είναι η τρίτη γενιά αρτοποιών και έχει στα χέρια της ένα πολύ «δυνατό χαρτί»: το μυστικό της γιαγιάς Ευδοκίας!

Η γιαγιά Ευδοκία μεταμόρφωνε το κουλουράκι σε τραγανές νόστιμες μπουκίτσες περιχυμένες με λαδάκι και αλάτι και συνόδευε με αυτές κυρίως σούπες και σαλάτες. Η Olive Bakes εξέλιξε τη συνταγή και έβαλε τη δική της πινελιά. Τα υλικά είναι πάντα αγνά, απλά, παραδοσιακά και υγιεινά. Η αγάπη, το μεράκι και το πάθος που έχει η ομάδα της Olive Bakes κάνουν το παξιμαδάκι μοναδικό και ασυναγώνιστο!

Παραδοσιακά «παντρέματα»

Το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης υπήρξε ανέκαθεν για την Ελλάδα αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Η Olive Bakes το «πάντρεψε» γευστικά με το ελαιόλαδο και διάφορα μυρωδικά από Ελλάδα όπως είναι η ρίγανη, ο κουρκουμάς, η ελιά, η ντομάτα κ.α.

Τα σνακ της Olive Bakes ταιριάζουν με σαλάτες, γιαούρτι, σάλτσες, σως και ντιπ. Επίσης, συνοδεύουν ιδανικά ποτά. Ωστόσο, είναι υπέροχο να τα γεύεται κανείς σκέτα παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Της Βένιας Αντωνίου