3)Βιός: Το πρωτοποριακό μοντέλο καταστήματος που στηρίζει τους Έλληνες Παραγωγούς!

Λεζάντα: Γιώργος Φασουλάς, Managing Director της KRIVEK GROUP OF COMPANIES

Το Bιός είναι το νέο εμπορικό μοντέλο καταστήματος που αγκαλιάζει και στηρίζει τους Έλληνες Παραγωγούς, το «βιός» τους και τον κόπο τους, το μεράκι και το πάθος τους!

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του κρητικού ομίλου εταιριών KRIVEK που συνιστά καινοτομία στην τοπική αγορά. Ο κ. Γιώργος Φασουλάς, Managing Director της KRIVEK GROUP OF COMPANIES δήλωσε στο Say Yes …to the Press: «Εμείς οι Κρητικοί έχουμε πολλές αρετές αλλά δύο από τις πιο σημαντικές είναι το μεράκι και ο σεβασμός. Από μεράκι, λοιπόν, θέλαμε να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό. Έτσι, δημιουργήσαμε έναν χώρο που απολαμβάνεις να ψωνίζεις για τις καθημερινές ανάγκες. Και από σεβασμό για τον άνθρωπο αναδείξαμε όλους όσοι έκαναν το δικό τους μεράκι …ελληνικά προϊόντα! Αυτό το “Βιός” του Έλληνα σας καλούμε να το απολαύσετε!».

Η εμπορική πολιτική του Βιός συνοψίζεται σε μια φράση: Υψηλό επίπεδο τροφίμων σε προσιτές τιμές. «Αφουγκραστήκαμε τις γευστικές αναζητήσεις των κατοίκων μιας από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και φέραμε κάθε τρόφιμο διαφορετικό και νέο. Δεν ξεχάσαμε όμως αυτό που μας χαρακτηρίζει εδώ και 35 χρόνια: ότι προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες τιμές. Αν και η αισθητική μας είναι ενός premium delicatessen ευρωπαϊκού επιπέδου, οι τιμές μας είναι απόλυτα προσιτές» επισημαίνει ο κ. Γιώργος Φασουλάς, προσθέτοντας: «Βιός» είναι οι ρίζες μας, η περιουσία μας, η παράδοσή μας που οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναδεικνύουμε. Η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος δεν είναι τυχαία, καθώς αντιπροσωπεύει τα προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση και περικλείει ολόκληρη τη φιλοσοφία μας. Με έμφαση στον πλούτο της κρητικής γης, στραφήκαμε σε τοπικούς παραγωγούς οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας το δικό τους Βιός: τα εξαιρετικά προϊόντα τους!».

Info

Ο όμιλος εταιριών KRIVEK έχει παρουσία 35 χρόνων στην παραγωγή και το εμπόριο τροφίμων. Το Βιός, σε έναν χώρο 200 τ.μ περιλαμβάνει 1.500 κωδικούς, σε κρέας και θαλασσινά νωπά και κατεψυγμένα με την εγγύηση των εταιριών του ομίλου KRIVEK, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυποποιημένα τρόφιμα, τυριά και αλλαντικά, είδη ψυγείου, αρτοσκευάσματα, με παρουσίαση που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τον τόπο παραγωγής τους. Ο κάτοικος της ευρύτερης περιοχής για πρώτη φορά θα βρει κάτω από την ίδια στέγη όλη την Ελλάδα τις παραδοσιακές και καινοτόμες γεύσεις του τόπου μας. Η συλλογή του καταστήματος περιλαμβάνει πέρα από τα βασικά είδη και προϊόντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής (χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλάτι) της ειδικής διατροφής (χωρίς λακτόζη ή γλουτένη), της απαιτητικής διατροφής (high protein, low fat). Καλύπτει τους λάτρεις της παράδοσης με γεύσεις των παιδικών μας χρόνων, τους deli με προϊόντα εξειδικευμένα, αλλά και τους πιστούς πελάτες που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τον όμιλο KRIVEK. Ο Βιός των παραγωγών της Κρήτης, της Καστοριάς, της Πέλλας, των νησιών μας, της Θράκης και όλης της Ελλάδας ήρθε για να προσφέρει σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο τον γευστικό πλούτο του τόπου μας.

Tης Βένιας Αντωνίου