5)Beauty Velonas: Delivering the latest trends!

ΛΕΖΑΝΤΑ

Παναγιώτης Βελονάς, ιδιοκτήτης της Βeauty Velonas.

H Βeauty Velonas διαγράφει μία αξιόλογη πορεία στον χώρο της ομορφιάς. Ο ιδιοκτήτης της, κ. Παναγιώτης Βελονάς μίλησε στο Say Υes …to the Press για την εταιρία και για τα brands που εκπροσωπεί.

-Πότε ιδρύθηκε η Beauty Velonas και ποια είναι η φιλοσοφία της;

Η BEAUTY VELONAS ιδρύθηκε το 2015 στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την εισαγωγή, αποκλειστική διάθεση και αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο, γνωστών drugstore brands του εξωτερικού στον κλάδο της ομορφιάς. Ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών στην ελληνική και κυπριακή αγορά, όραμά μας είναι η εδραίωση της εταιρίας στην κορυφή του κλάδου με καινοτόμα brands και προϊόντα, επενδύοντας συνεχώς σε συνεργασίες που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής.

Με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στον άνθρωπο, ευαισθητοποιημένοι στο ηθικό κομμάτι στον κόσμο των καλλυντικών, στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού μας, το οποίο λειτουργεί συμβουλευτικά στη χονδρική αλλά και λιανική πώληση των brands που αντιπροσωπεύουμε, αναπτύσσοντας στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, κατευθύνοντας τον πελάτη στη σωστή επιλογή μέσα από μια πληθώρα ψηφιακών εργαλείων και συνεργασιών.

-Η εταιρία περιλαμβάνει τα brands ΜUA και Μy7days. Μιλήστε μας γι’ αυτά.

Η ΜUA MakeUp Academy είναι η πρώτη εταιρία που αντιπροσωπεύσαμε στην ελληνική και κυπριακή αγορά όταν ξεκινήσαμε. Είναι ένα δημοφιλές αγγλικό drugstore brand με προϊόντα μακιγιάζ. Έρχεται από την Αγγλία όπου μετράει πλέον πάνω από 900 τοποθετήσεις αποκλειστικά σε μια από τις πιο γνωστές αλυσίδες καταστημάτων – φαρμακείων με την επωνυμία Superdrug,  ενώ από το 2015 την έχουμε εισάγει σε Ελλάδα και Κύπρο ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Η σειρά είναι πολύ δημοφιλής στον χώρο των beauty influencers ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, σε πολύ προσιτές τιμές. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα 100% Vegan και Cruelty free και φέρουν τα αντίστοιχα σύμβολα στις συσκευασίες τους. Στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 250 συνεργάτες χονδρικής σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών και ινστιτούτα και σύντομα θα αυξηθούν και οι τοποθετήσεις μας στην Κύπρο.

Η 7DAYS είναι ένα skincare brand ρώσικης προέλευσης και έχοντας κλείσει μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα, έχει ήδη ξετρελάνει το κοινό και τις beauty influencers με τις μοναδικές συσκευασίες της. Βασίζεται στην κορεάτικη φιλοσοφία (K-Beauty) των 7 βημάτων προς την απόλυτη ομορφιά. Τα προϊόντα της είναι 100% Cruelty Free, χωρίς Paraben, με άμεσα εμφανή αποτελέσματα μετά τη χρήση τους και πολύ οικονομικές τιμές. Η ζήτηση της 7DAYS αυξάνεται διαρκώς σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών και ινστιτούτα, καθώς είναι ένα brand που έλειπε από την ελληνική αγορά και το έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος.

 

Η vegan τάση στον χώρο των καλλυντικών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Eσείς έχετε «αγκαλιάσει» vegan και cruelty free προϊόντα…

Είναι στη φιλοσοφία της ΒΕAUTY VELONAS να τηρούμε το ηθικό κομμάτι στον κλάδο της ομορφιάς με στόχο την προώθηση προϊόντων καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και χωρίς πειράματα σε ζώα. Με γνώμονα τον καταναλωτή που σήμερα επιλέγει προϊόντα πιο συνειδητά μέσα από μια πληθώρα ψηφιακών πληροφοριών που διαθέτει, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προωθήσουμε εταιρίες καλλυντικών που έχουν πραγματοποιήσει πειράματα σε ζώα. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε σε διαρκή αναζήτηση αντίστοιχων προϊόντων και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι εν έτη 2021 όλες οι εταιρίες θα έπρεπε να έχουν αποκλειστικά πιστοποιημένα Vegan και Cruelty Free προϊόντα.

 

-Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της Beauty Velonas;

Στην BEAUTY VELONAS δεν σταματάμε ποτέ να εργαζόμαστε ως ομάδα για την επίτευξη των κύριων στόχων μας που είναι η αναγνωρισιμότητα ως «ειδικού» στον κλάδο της ομορφιάς ακολουθώντας της τελευταίες τάσεις της μόδας. Στις αρχές Οκτωβρίου βγαίνουμε δυναμικά στο προσκήνιο με ένα νέο εγχείρημα που θα αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εμάς. Με γνώμονα την ανάγκη του καταναλωτή για άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση για την κάλυψη των καταναλωτικών του αναγκών -μέσω όλων των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων που διαθέτουμε καθώς και το άρτια κατηρτισμένο προσωπικό μας- δημιουργήσαμε ένα νέο εργαλείο το οποίο λείπει από την αγορά αυτήν τη στιγμή και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και αγαπήσει όπως έκανε και με τα δυο brands μας τόσα χρόνια.

 

Info

Γνωρίστε τα brands της MUA & 7DAYS στα social media Ιnstagram – Facebook & TIK TOK στα προφίλ @muagreece και @my7days.gr

Της Βένιας Αντωνίου