13) Μεταβίβασε τις έννοιες σου στους Αρχάγγελους

Μαρία Λιουδακη
Εναλλακτική θεραπεύτρια

Κάθε άτομο έχει προσωπικούς φύλακες αγγέλους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, οι οποίοι το προστατεύουν. Οι αρχάγγελοι είναι πολυδύναμα ουράνια όντα, ανήκουν στις πρωταρχικές δημιουργίες του θεού και συνεργάζονται με όλες τις θρησκείες.

Υπάρχουν και οι αρχάγγελοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες ο καθένας, μέσω της επικοινωνίας και καλέσματος μπορούμε να απευθυνθούμε σε αυτούς για να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγούν.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ: Είναι αυτός που λυτρώνει τον φόβο, δίνει κουράγιο και θάρρος. Βοηθάει επίσης να βρείτε τον σκοπό της ζωής, να βρείτε την αλήθεια και να πάρετε αποφάσεις.

Αρχάγγελος Ραφαήλ: Είναι υπεύθυνος για την ίαση. Βοηθάει τους θεραπευτές σε όλο τον πλανήτη που έχουν προβλήματα υγείας σε ψυχή και σώμα. Επικαλεστείτε τον για να θεραπεύεστε τις αρρώστιες της ψυχής και του σώματος.

Αρχάγγελος Ουριήλ: Μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες και απελευθερώνει τα συναισθηματικά φορτία και τις ευθύνες του παρελθόντος. Προβάλλεται ως ο Αρχάγγελος του Άδη με ειδική αποστολή και συμπονά τους κολασμένους και να ψάλει για την κάθαρση της ψυχής τους.

Αρχάγγελος Ιερεμιήλ: Πνευματικός οδηγός, δίνει παρηγοριά και συναισθηματική ίαση και είναι υπέροχος βοηθός σε ζητήματα συγχώρεσης.